hát jelen állapotokat megnézve (eurusd) - amit már forex forumon 3 napja jeleztem - ma nem az emelkedésről szól félek, habár, még az indiket figyelve egy felfelé hullám lesz benne, mielőtt eléri az ~1,264-et.
Látom aktv hétvégétek volt, jól kitárgyaltátok a témát. Kíváncsian várom, melyik szcenárió jön be mára, lefelé megyünk vagy felfelé. DAX hati merre áll? Sajna az általam eddig használt stock.cflinux.hu-n ez már nem elérhető :-(
Az én 5020-as otim felét dobtam 5312-n (kicsit korán, de kit érdekel), ha alámegy 5250-nek, és letörik, akkor 5230-35-ön megy a levesbe.
mtel 512 felét dobtam 55x-en, ha letöri az 535-öt, akkor megy 532-n.
igen pont a beszállási stratégiákba olvastam bele, bár szerintem részvénynél egyformán fontos a jó beszálló és kiszálló, hisz jó beszállóval többet tudsz venni, nyugodtabb viszont valószínű korábban el is vágod a nyerőt, ez pszichésen így van, nekem sajna vagy a beszállóm v a kiszállóm jó, a kettőt együtt nem tudom egyelőre.
sok előzőre tudnék reagálni, de most csak annyit, hogy ennek a fos magyar bux1112-nek csak lifo értkelése van.
Tehát nincs egyszerre long és short pozi lehetőséged.
Na, ez az igazi szívás ...nekünk... és nekik hatalmas kasza lehetőség a fordítgatókból.
Csinálják is a gépek előszeretettel a 60-100 pontos eladási, vételi meghúzásokat.
egyetértek, tcom jó, gratula, mol, kedvenc papírom-nehéz,oti szintén,itt nem merek már egyikbe se longba szállni, ha esni fognak akkor az egy új szitu, kérdés medddig? zwack nekem pici, kispapírral nem foglalkozom, ez is egyik alapszabályom csak mol, oti, esetleg ricsi és most tcomot figyelem, és hülye voltam 511-gyen ott volt a vétel gombon a kezem.
Ha pszichésen érett vagy, és fel vagy készülve a kereskedésre, akár pénzfeldobással is beszállhatsz a piacra, hosszútávon akkor is pozitiv hozamod lesz. A beszállás is fontos, de próbálj nagyobb hangsúlyt helyezni a kiszállási technikákra, az hozza a profitot, vagy vágja el a veszteséget.
Mtelekom