pontosítom annyival, hogy első nap amikor 2.9 milliárd volt a forgalom az srv 700 milliót tett ki az átlag ára 1062 volt ez volt a legmagasabb azóta folyamatosan csökken az átlag ár, ma pl a 4 millió darabos fix kötés 1052-n ment. Az első nap ment a 1078-s csúcsig és ugye ekkor volt a jelentős forgalom az srv felett, magyarán ekkor adhatott legjobban a kisbüfi és a legmagasabb áron.
ez azért nem tűnik túl etikusnak, az első nap vettek piacon, azóta minden fix kötés erősen sérül a kisbefektetők esélyegyenlősége az intézményi befektetőkkel szemben tőlük megvették 1058-1060 között fix áron ehhez képest még az egyszeri aukció is fair volt
egyharmadát eladtam még 939-n :o( és egyelőre nem látom h ha ennyire beállt érdemes-e tartanom vagy addig is swingeljem meg vmi másban és ráérek még visszaszállni ... ezen agyalok
~4 MRd forgalom eszetlen szűk sávban. Sztem nem marad őszre, kimerítik a keretet, ha így megy, márpedig minimálisan csökken az ár napok között. Lelőnek se mondom meg mi lesz 27-től, de ha tippelnem kell, enyhe le, nem lesz ami megtámasztja. Azért nem értem hogy lehet 4 MRD forgalomban csökkenő/fix ár, nekem ez nem értelmezhető.
erre keressük a választ. Tartsam-e longban? Ha a trend nem törik meg, nem érdemes eladni. Igazából csak hírek mozgathatják meg jobban, ha nem lesz hír akkor meg alacsony forgalomban lesz vergődés, oldalazás. Nem számítok emelkedésre hír nélkül. Valszeg tartom. Esetleg egy OCO-t berakok, de nem tom milyen limitekkel. 1052-ben vagyok nullán.
Sekély korrekció várható, lásd 2023 május végétől 2023 szeptemberig tartó időszakot! Akkor 406-428 ft között volt,ami ma kb 1000-1050 ft nek felel meg. Kérdés,nem -e jön hír az MSCI-be történő visszavételről majd... Ez dobhat rajta.
kérdés csak annyi, hogy nyáron meddig csorog le / lesz-e korrekció. Sztem ha marad is srv őszre, egész nyáron nem tudja fenntartani az árfolyamot, hacsak nem nagyon sok marad...
Jó napot! Én kicsit konzervatívabb vagyok,év végére 1200 ft,és 2025 év vége-2026 tavasza,akkor 1500 ft már reális.- 2026-200 Ft-EPS előre árazza a piac,így 2026 tavaszára a Q-1 után ha a P/E-alapon nézzük 7.5 lenne, tehát reális az 1500 ft.
Mtelekom