Ránéztem 5 percesen. 11,870-ről fölfelé, mintha egy zászló lenne a napi mozgás, egy emelkedő háromszög lobogtatással.
12,100-on kellene zárnia elméletileg, gyakorlatilag meg................
a gazdaság ciklusossága miatt indokolt hosszabb távú befektetési pozició, most emelkedő periódus jön (mindig van hacsak ,ezért mindig van stop!!!)
aki pénzt akar keresni! és nem álmokat kerget az nem csinál mást mint beleül másfél évre kb. evvel a tréddel lazán a top vagyonkezelők közé lehet ugrani hozam,profit szinten
tudni kell várni nem ki be ugrálni,mert az már a szerencse faktor hogy ki hogy kap el 3-400 forintokat
Nem tévedek én, sőt azt még nem is írtam, hogy az oroszleánynál, nem is $ hitel van, mint az ukránnál, a rubel törlesztőt Csányi a hajára kenheti, mert felezte az alapításkori tőkét, a kihelyezettel egyetemben, de ezt egy Ricsinek, nem kell magyaráznom, mert sűrűn van a topicban Rub/Huf árfolyam írva.
Én meg bevásárolotam a héten (meg az elmúlt fél évben), szóval ha szóltál, ha nem, én akkor is beültem mellétek (Accept-tel) a lent említett tutiba! :))))
Nyilván nem lesz ma felmin, de egy felmin-rallinak nem lennék azért ellenére!
z OTP Gyj-je, úgy xar, ahogy van.
Van Munkácson lakó ismerősöm, akivel hetente találkozom. A nyúgdíja 200$-ra váltható hrivnya volt, most 60-at tud venni belőle. Akinek ott nem dolcsiban van jövedelme, annak több mint 3x a törlesztő, azért annyi az NPL90.
Zászlóshajó oroszleány, is repedtsarkú qrva lett, a 2 számjegyű kamatmarzsát elolvasztotta a SberBank konkurenciaharca + a nemfizetők növekvő száma.
A Q4 + szerintem az NPL90-re képzett céltartalék visszavágásábból fakad csupán.
Vagy 2 éve vitatkoztam Berlinivel, pilótajátéknak minősítve az orosz-ukrán leány kockázatkezelését.
Itt van egy 120-30 mrd-os készletátértékeléses tétel ami vissza jön, csak az INA 50 mrd-os Good Will örök.
OTP-nél devizás 180 mrd, az ukrán-orosszal cuzáme 500 mrd-ra becsűltem, már tavaly nyáron.
Erre mi vegetálunk.
Biztos nem engedik el a hiteleket, hanem megpróbálják behajtani, hogy annyival többől lehessen kárpótolni a "betéteseket", mint egy csődbe ment banknál...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.