tök jogos amit írsz, de ha elindul egyik blue, arra felfigyelnek, és mellé fogják húzni másikat, mivel régios besorolások vannak, megkeresik mik az alulteljesítők majd arra ugranak,ha most fordulsz,és átülsz könnyen lehet hogy ott kicsipsz egy korrekciót itt meg kihagysz 3%-ot
nagyon rég óta csinálom, elhiheted az az igazán bosszantó dolog :)
ha nincs konkrét tipp, de érzel érőt az rv szekcióban ,akkor pedig le kell sz@rni az egyedi rv-ket és beletolni bux index követő alapba a pénz, egy az egyben lekereskedhető vele a dolog, lassabb, megfontoltabb az átfutási idő miatt, de kikerüli az ember az ilyen vargabetűket
lehet nem szimpatikus a kis idősíkos elképzelésem , de valóban nem a MOL-ra találták ki, legalább is még nem, majd ha hosszú éveken át lesz napi 5-8milliárd forgalma akkor tán, de addig higgyük el amit a hosszabb timeframek mutatnak
...én legalább is így próbálok fogást találni rajta
ha tegnap meghoztam volna ezt a döntést, kevesebbet bukok és otiban meg visszakapom...
lemaradtam oti rallyról, ez húzott fel, meg a tökölődés 12k alatt :-D
ment panniba egy része, lassan rally lesz ott szvsz
adjatok egy kis időt neki, most fordult, trend indul, a nagy pénz olyan mint a csuklósbusz, lassan okosan fordul, de ha irányba áll akkor csak megy mint az uszály, fölfelé lépcsőn lefelé lifttel, most a fölfelé jön, türelmes ,higgadt ember kíván de meg lesz a haszna!!!
...végül is érthető a dolog, ha a gyors trédek híve vagy akkor ez a pöcsölés idegörlő dolog, és ha kell a pénz akkor lépni kell
de a vétel árad szerintem hibátlan volt (már az elmult 3évhez képest) én hagytam volna, ki fogja ez futni magát
ha pedig csak átcsoportosítottál más instumentumba és az nagyobb hatékonyságú akkor teljesen jogos a lépés
a mol hullámnak...:)
fárasztó egy papír ez ma én is kiszórtam 102 db kis pluszban....ha lejjebb megy egy részét visszaveszem...ha nem akkor ennyivel kevesebb....minimum 12400-500 között kéne lennünk sztem
A BUX-ot leszámítva minden nő, erősödik a környéken. A GDP-nk elérte a válság előttit, a BUX meg jó ha a 2/3-a.
Hiába, a GDP-hez lassan alig van köze a bluechipjeinknek.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.