Mit tud egy ilyen tanácsadó csinálni? Bemerevedtek a frontvonalak.
Egyébként Hernádit se értem. Már rég le kellett volna lépnie, mondván hogy ő ne legyen az akadálya a megegyezésnek. Biztos talált volna neki fővezírünk valami zsíros állást máshol.
Most még nem, most még olyan, mikor a fityisz ígér valami szépet a nyugatnak - senki nem hiszi el, amíg nem történt meg. Ez se jelent most semmit a befektetőknek, csak én úgy gondolom, hogy ebből megegyezés lesz (majd pár hónap múlva), mert mindenkinek az az érdeke. És ha nekem mol rv-m van most, ezek meg megyegyeznek majd egyszer, akkor az nekem jó. (Mivel nem adom el addig a rv-ket...)
Nem lesz esés, nem kell beszarni! A jenkik majd elsimítják a dolgot a horvátokkal, ha mégse sikerül, ez a horvát kormány év végén távozik.
Technikailag lefelé ékelődünk, nyitásban emelkedni fogunk!
Pozitív kicsengés? Mi volt legutóbb mikor tárgyalni próbáltak? Olyan messze állnak egymástól az álláspontok, mint Makó Jeruzsálemtől...Látványosan "szarba nyúltunk". :)
Itt csak a türelem segít.
Szerintem a belinkelt cikkre gondolt, ami tényleg jó lehet, mert egy esetleges pozitív kicsengésű tárgyalás utáni nyilatkozat március végén, egy osztirallyval együtt akár jól is elsülhet, mondjuk csak 5 %-ot esünk...:)
hát ez nem jött be...tegnap pont eltaláltam....ráadásul zárás előtt belekaptam 25 dbbal....azt hittem h feljebb zár....de én továbbra is fel várom innét....
de hogy miért van h pl tegnap nem vettem bele jó lett volna és ma igen nem jó és szinte mindig így van
én sem mozgok, mert nem tudok állandóan figyelni mostanában már, swingre meg továbbra is kritikus a fejváll miatt, ahogy Thomas barátod is mondogatja... egyszerre van jelzés felfelé és lefelé egyaránt ...
Nagyjából megválaszoltad a kérdése(i)det, a felismert alakzatok alapján vesz fel pozit és fedi le magát vmilyen stop megoldással. Pontosan ez a TA lényege ! Akinek jobban megy ez, az nagyobb hozamot tud kereskedni. A többségnek nem megy jobban, annak inkább az un. fundás megközelítés az ajánlottabb megoldás.
Ha ezek mind esélyesek akkor mi értelme a technikai elemzésnek? Az, hogy ha épp lefele megy akkor utólag : Ez azért volt így mert Elliot. Ha épp felfelé akkor meg az ott egy duplaalj volt meg háromszög? Sőt háromszögalj..
Mármint azt értem, hogy mi értelme a technikai elemzésnek, inkább az lenne a kérdés, hogy aki technikai elemzésre alapozva hoz döntést annak mi értelme.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.