ne légy ilyen szigorú :) hidd el, hogy jó lesz ez is, ha most felírod az árfolyamokat (blue-k ra gondolok) és negyed/fél év múlva visszanézed, hidd el hogy partiba lesz, sőt szenved má 2és fél éve, nincs új csúcs, de még csak közelség se, előbb utóbb rátalálnak, és szerintem ez inkább jelen esetben előbb lesz, mint később kell egy pici löket, de ha már a szembe szél megszűnik is repülni fog, ki kell várni
2600-as átlaggal ülök benne és várom a 200 ft-os osztit hogy kihirdessék. Először azt mondtam hogy nem veszek csak 2600 alatt aztán megesett a szívem és már 2650 alatt nyúlkáltam bele. De minek. :D Ezt a fost csakis 2600 érdemes venni. Afölött drága.
Onnan lehet tudni, hogy jó hír 😅 De viccen kívül azért érdekes, hogy egy szót nem írnak róla itthon. Gondolom elküldték a kérdéseket és várnak az érintett szereplők válaszára.
Szavazzon kinek kedve van: Aki szerint ez jó hír és felfelé hajtja a MOL rv. árfolyamát: fel Aki szerint ez NEM jó hír és lefelé hajtja a MOL rv. árfolyamát: le
Elvagyok még...Én is csak BÉT jelenleg!Itt is összeporszívózok annyi zsét,ami Nekem kell!Minden más vállalkozásomat abba is hagytam,nem csinálok már semmi mást!Most már csak a fiamat akarom pályára állitani,már 20 éves lesz.
Üdv Marika113!Emlékszel rám?Jókat irogattunk annó,van már vagy 2éve biztos!Mi van Veled??Merre kereskedsz mostanában?Bét,USA,EU tőzsdék is?Áldott Karácsonyt,és egészségben+lóvéhegyekben gazdag 2025-ös évek kivánok Neked!!!
Molban egyáltalán nem mozgok otthonosan csak olcsónak látom az árfolyamot, igaz már egy ideje itt toporog ezen az árszinten, de biztosan nem ennyit ér. Én látok benne fantáziát, ezért is van belole pakkom már egy ideje, nem is tervezem eladni, nem kereskedem vele, tartom. Jellemzően OTP, Richter, kritpo a fő csapás, bocsi mindenkitől, ha hülyeségeket kérdezek. :)
Európa, egy Amerika. Magyarország nem Európa, de követi a trendet a NER. Ez olyan mint a kommunizmusban Lenin nem engedte a lakosságnak hogy a tőzsdére befektessék a vagyonukat, de Lenin és a kis csapata, az Amerikai tőzsdén a lakosság vagyonával kereskedett, és ez Magyarországon is így van, csak Lenin itt a NER.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.