A magyar részvénypiac minden tekintetben gyenge évet zárt. A BUX év eleje óta 11%-kal került lejjebb és legtöbb nagypapírunk is méretes esést könyvelhetett el. Az OTP 8%-kal, a Richter 20%-kal, a MOL 21%-kal áll alacsonyabb árfolyamon, mint tavaly ilyenkor. Kellemes kivétel a Telekom, ami 7%-kal emelkedett. Azért idén is volt néhány siker sztori, bár ezeket inkább a „második vonal” szállította. Az Állami Nyomda például 50%-ot, a TVK 33%-ot tudott emelkedni. Ilyen részvénypiaci teljesítmény mellett nem is csoda, hogy a napi átlagos részvényforgalom 8 milliárd forint alá esett. Reméljük az újévben majd sikerül feledtetnie a hazai részvénypiacnak idei gyenge teljesítményét.
Ma, az idei utolsó hazai kereskedési napon enyhe emelkedésre számítunk.
én alapvetően arra nem számítottam h eddig lemegy...mert ha mondjuk 14000 lenne és minden tényező ugyanez akkor se lenne drága...orbán és bandája illetve a bóvli a 14000ben is ugyanígy benne lenne...
Annak örüljünk, hogy az én jóslatom sem vált be ;) (9800)
Törölt felhasználó2014. 12. 29. 11:44
Előzmény:
törölt hozzászólás
Az már szinte biztos h 12000 alatt lesz az év végi záró (bár ne legyen igazam) DURVÁN nem erre számítottam...majdhogynem elképzelhetetlennek tartottam...érdekes érzés...de ilyet h egyetlen egy pozitív dolognak nem volt hatása csak a negatívoknak...
Az már szinte biztos h 12000 alatt lesz az év végi záró (bár ne legyen igazam) DURVÁN nem erre számítottam...majdhogynem elképzelhetetlennek tartottam...érdekes érzés...de ilyet h egyetlen egy pozitív dolognak nem volt hatása csak a negatívoknak...
hát az már szinte biztos h 12000 alatt lesz az év végi záró (bár ne legyen igazam) DURVÁN nem erre számítottam...majdhogynem elképzelhetetlennek tartottam...érdekes érzés...de ilyet h egyetlen egy pozitív dolognak nem volt hatása csak a negatívoknak...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.