Az is benne lehet a pakliban,amit írsz, de sztem inkább a pozitív nk. sentimentet hatására történő short zárások történnek. pár százzal 18 fölött is gondolom van rendesen stop, ill. likvidálási szint.
gratula papa
Nekem ugyan nyerőben van,de annyi kínt okozott a hosszú várakozás miatt,hogy messze van még az eladó ártól.
Kérleljenek hogy odaadjam...:-)
Az ékből letörés visszatesztje, s egyben az emelkedő tr. csati tetejének tesztelése történt meg. Ezen a szinten egy pihenő beleférhet, de 1szuszra akár 18k környéke is elérhető lehet. 200-as MA fölé került.
A 17.400-as kitörési szint már rövidtávú supportot nyújtat az árfolyamnak. link
Orbán szellemileg leépült, erköcsileg pedig megsemmisült, jelentette ki Róna Péter az oxfordi egyetem tanára a miniszterelnökről az ATV Start című műsorában. Szomorú -mondta-, hogy a hajdani szép reményekkel induló fiatalember ide jutott.
Róna Péter Rónay Egon műsorvezetőnek nyilatkozott arról, hogy Orbán összevissza beszélt az elmúlt napokban. Az erkölcsi leépülést azzal magyarázta, hogy Orbán olyan pozíciókat választ - legutóbb az IMF "kívánságlistája" ügyében -, melyeknek nincs valóságtartalma. A közgazdász szerint nagyon komoly következményekkel jár, ha valaki olyat állít, ami nem igaz, ugyanis az ilyen vezetőkkel a fejlett világ nem fog tárgyalni.
Igen,egész egyzserűen nem lehetnek akkora ökrök,hogy az iylen gyakan és ilyen könnyen megjátszható nagy pénz lehetőségéből ne kaszáljanak.
Főleg lézer,hiszen az szeret devizázni.
Ezt holnap én is gyakorolni fogom,nálunk is sörfesztivál van,de sajna kcisit messze vagyok még attól,hogy a hátralévő két évre hanyagolhassam ezt a szemétdombot.
Szinte esély sincs annyi haszon elérésére itt,ami kárpótolná ezt az idegeskedést,az állandó folyamatba nyúlásokat.
Én meg bazi nagy örömködést nem találok,hiszen ma ott zártunk,ahol zártunk már 5 héttel ezelőtt is.
Közben az összes tözsde több éves csúcson,de még az oti is ment majd 20 %-ot.
örülni én itt max 21 k felett tudnék,de annak is csak akkor,ha pár napon belül ott lenne.
Decis-t tökéletesen megértem,ráadásul a fidesz bagázs kiszámíthatatlanságától én is rettegek.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.