Én azóta gyűlölöm a MOL-t, amióta május elején 17.095-s vételemmel beragadtam és nem tudtam visszaszállni az EGIS-be. 16.640-ről tartottam 17.120-ig egy péntektől hétfőig. 16 fölött számomra nem vonzó mostanság.
Na ez a 13:42-es kis pletyibelegyentés adhatna már vmi lökést ennek a nyomorult papírnak.Még magyarázat is lehetne az elmúlt hetek hónapok folyamatos árrombolására.
Bár most már egyhuzamban 25 k-ig kellene mennie ahhoz,hogy-legalábbis nekem-vajmi kompenzációt jelenthessen az elmúlt időszak idegeskedéseiért.
INA piaci kapitalizációja mai napon meghaladja a Mol-ét. (Ina 4100 kuna*40 Ft*10.000.000 db, Mol 16100 Ft* 79 mill db vagy 105 mill db rv(jegyzett tőke vagy tisztított srv+opciók), bárhogy számoljuk Ina értékesebb cég a Mol-nál. 2-3 éve a részvénycsere kb az INA 19%-ért a Mol kb 5-10 % srv-t adott volna!!!
Pszász karcsi pedig szintén az pszáf elnökeként a Heineken vendégeként készítette elő a Brau Union magyar részvényeseinek kiszorítását, a magyar sörgyári részvényeseknek kb harmadát fizettek mint az osztrákoknak....(anno Brau részvényes voltam)... Ami ma a tőzsdén történik szintén Pszáf hatáskör, még a balkáni országokban sem engednek meg a felügyeletek hasonlókat mint a Bux ban...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.