a 20k-s molommal együtt vett lótépémet ma 2,5% nyomorúságos nyereséggel eladtam, ennek még azért kéne mennie vagy 15%-ot ugyanahhoz a szinthez. buzerant papper.
Az otp az indulás óta emelkedett 19,7%-ot.
A molunk legjobb indulattal is 9%-ot.
Esésben legminimum is annyit esünk,mint az otp,noha ott sokkal jelentősebb profitrealizálóknak kellene lenni.
Mind ezek ellenére szemernyi kétségem sincs,hogy holnap az oti emelkedésének a közelébe se fogunk érni.
biztos úgy állt a mérleg. érdekük volt ebben a lenti tartományban lobbizni.
személy szerint én is jobban örülnék a 20k környékének, mert onnan ragadt be a kézifék... :)
Hátha holnap az amcsi döntésre ez a rozzant szekér is FELgyorsul kicsit. hátha... egyébként a meglátás tényleg elgondolkodtató.
na ettől mutyipapír a molly
basszus hol vannak amik és hol vagyunk mi orbánustól mindenestől minimum 19-20.000 között kéne a molnak lennie...valahol tényleg döbbenet...és semmi következmény nélkül csinálhatják azt amit csinálnak...
Nekem egyszerűen ez felfoghatatlan,hogy miért mindig ennek kell a legtöbbet esni?Az otp már megy vissza,ezt bezzeg lenyomták,és ott is marad.Egyetlen egyszer emelkedtünk egy csipetnyi komolyat,gyakorlatilag már vissza is lett adva belőle minden.
Emelkedhet az olajár,támaszthatja a csúcsban bármi,bejelenthet akármit,ez a molra pozitív hatással nincs.
Akárhogy logikázok,mindig az jön ki,hogy amihez ez a szarfaszu kormány banda hozzányúl,garantáltan szarrá válik.
Lehet át kell értékelni a befektetésünket.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.