Az igaz.De az is,hogy előtte amíg a többi ment 10-15% olaj új csúcs,hírek,stb,ez egy fikarcnyit se mozdult.
Komolyan nem i értem,ha ma reggel is miért megint az otp-t elemezgetik hogy mennyire le van maradva,amikor ez még az otihoz képest is mélyen alul teljesít.
az igazság az thomas hogy úgy vagyok pluszban h kb egy hónapja az idei nyerő terhére 96000 bukót realizáltam a molban és lejebb egy részét visszavettem...így vagyok most pluszban a teljesség kedvéért:) telo vételeim is rákényszerítettek...jaj hogy miért nem mindent molba tettem mikor éreztem...
Aki alatta vette annak gratulálok, aki meg még mindig beker ár alatt van annak egy kis gyógyír a mai nap. Fölső kanóc nélküli marubozu closing, kint a bollinger szalagból. Eladáson gondolkodni még szerintem nem kell.
én olyan 19600 - 20600 között valahol...nehéz ez az eladás dolog is ám...én is figyelem a dolgokat aztán értékelem a helyzetet 18600 - nál lehet dobom felét, de nem szeretném...
20885-re van benn megbízásom március 13. óta, még majd fontolgatom :)
hát nem ez lesz életem üzlete még akkor se, ha ennyiért elmegy, kb. bankbetét-szintű hozamot jelent ez,ha összejön.
a lótépém előbb el fog menni, ha nem emelek árat, egyelőre óccsón adom, 4039-ért (ami fél év alatt 1%-ot jelent pluszban, húha), hogy utána rögtön felmenjen persze 4500-ra majd... ott még fontolgatom, hogy felverjem az árat, fene tudja.
Én úgy értékelem,hogy mert még nincs molly produkció.
20 k-nál kellene ugyanennél a műsornál tartanunk,akkor lenne miről beszélni.
Véleményem szerint súlyosan lemaradó még a papír.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.