Az OMV feltételekhez kötött megkeresésének elutasítása2007. július 13-án a Magyar Olaj és Gázipari Nyrt. („MOL”) Igazgatósági ülésén áttekintette az OMV által tett előzetes és feltételekhez kötött (32.000 Ft - 128 EUR/rv) megkeresést, amelyben a MOL felvásárlását célozta meg.
Az Igazgatóság egyhangúlag elutasította ezt a kéretlen és barátságtalan megkeresést. Az Igazgatóság úgy gondolja, hogy ez a megkeresés vagy egy társasági kombináció az OMV-vel nem jelentene vonzó üzletet vagy értéket a MOL, részvényesei, valamint a többi érintett számára.
A MOL-nak független társaságként kiváló jövője van és elkötelezett saját, sikeres stratégiájának végrehajtása mellett, mely magasabb, fenntartható növekedést és értéket teremt részvényeseinek, ügyfeleinek, dolgozóinak és a többi érintettnek.
Egy külön tőzsdei bejelentésben a MOL a mai napon közzétette a Társaság kiváló organikus növekedési kilátásait és új osztalékpolitikáját.
Erről nem tudok de a maffiaperben amikor Százhalombattáról tartályszám vihették ki naponta évekig az üzemanyagot (persze fizetés nélkül) azt valloták ebben a vezetés is benne volt érdekes mód őket nem marasztalták el:))))))))))
The 16 analysts offering 12-month price forecasts for MOL Magyar Olaj- es Gazipari Nyrt have a median target of 44.93, with a high estimate of 55.47 and a low estimate of 38.00. The median estimate represents a +29.85% increase from the last price of 34.60. link
Nézegetve a szektortársakat, az árbevétel 8-10%-a a profit. Mollynk ez valahogy ügyesen eltünteti mivel ez nálunk csak 4%. Ha a világon mindenütt uganazok a marzsok érvényesülnek nálunk hava tűnik a profit?
Azt, hogy mesterségesen alacsonyan tartjuk a jegybanki kamatot, mennyi $ nyomunk, bepipázott niggereknek is adunk hitelbe kocsit, lakást, utolsó lökést adva a szakadék felé. Az utóbbit egy hitelügyintéző direktben látja, a chart alakzat némi késéssel már jeleket ad, pl. a trendcsatornából letörik, a hívők Head&Shoulders jobb váll formálására gondolva eladásról dönthetnek. Én hiszek abban, hogy a benfentes piacmozgató döntések, iránytól függetlenül nagy %-ban fáziskéséssel fölismerhetők.
mivel mindenki a technikai elemzést követi, szerintem pont önbeteljesítő a hatása: pl. azt mondja a chart, hogy egy részvény a 100-110 buznyákos sávban oldalaz, és a brit tudósok azt mondják az alakzatok alapján, hogy felfelé fog kitörni, akkor 112-nél visszateszt után elkezdik venni, amitől persze kitör felfelé. közelít a következő ellenállásához, és nekiállnak realizálni, amitől persze lefordul, naná. és ez így megy. a ta attól működik, hogy hisznek benne. az kelti életre.
Azt akarod mondani, hogy a tömegpszichózís szerint minél többen azt látják, hogy pl. az egy ellenállás és elad, vagy támaszvonal és vesz, akkor az nem jön be, ha ezt követed?
Én a tőzsdéből írtam a diplomamunkám. A TA nem más, mint egy analízis a tömeg gondolkozásának modellezésére. Minél többen kereskednek az alapján annál kevésbé jön be. Nem fejtem ki bővebben, de ez az egy mondat sokakat elgondolkoztathat. Játékelméletet érdemes még tanulni és rájövünk, hogy a stratégiák változnak és az ellenfél stratégiájától függően nekünk is változtatni kell. Értse mindenki úgy ahogy akarja.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.