A tegnapi nap csak vérnyomáscsökkentőnek volt jó újfent, meg napközben elaludjak. Jövő héten már lesz mit csinálnom, a mai napot meg túlélem valahogy. Csaba nap--->Tesco---->tálca Gösser sör.
Lehet a fél ország.Én a Horvát határ mellett lakom,pár éve a kormányülésen tatoztattak le minisztereket és államtitkárokat,teljes vagyon elkobzás,köztük 26 autot is elvettek.Na ezt szeretném itthon 1 x látni :-))
Hmmmm... ez sem rossz megoldás.
Egészen biztos, hogy öregszem, mint mindenki, aki megszületett. :-)
Nálam van egy olyan hülye perverzió is, hogy szeretem birtokolni a dolgokat. A könyveket is mindig megveszem, jó érzés lapozgatni, kézben tartani és bármikor leemelni újra a polcról. Szóval valahogy így.
Igazából nem bánom, hogy bentragadtam a MOL-ban, bár most már kicsit hiányzik a napi kereskedés izgalma. Eddig elvoltam más dolgokkal, napjában 1x megnéztem az árfolyamot, slussz... de most már történhetne valami.
Hát ha itt is egy horvát szemléletű PSZÁF és korrupcióellenes hivatal működne megnézném hányan ülnének a Mol vezetők közül a Damu apartmanjában:))))))))))))))
letöltöm HD-ben, és megnézzük médialejátszóról, aztán kitörlöm a fenébe, tudod ki tárolgatja :) én már túljutottam azon, hogy egy filmnek legyen borítója meg tokja, ilyenek. képminősége, hangja, eredeti szinkronja (sajna a család nem kultiválja az eredeti nyelvű nézést, én meg agyfaszt kapok a kertévés ócska szinkronoktól) legyen, nekem az a fontos. letölt>néz>örül>delete a sorrend
Az OMV feltételekhez kötött megkeresésének elutasítása2007. július 13-án a Magyar Olaj és Gázipari Nyrt. („MOL”) Igazgatósági ülésén áttekintette az OMV által tett előzetes és feltételekhez kötött 32.000 Ft/rv megkeresést, amelyben a MOL felvásárlását célozta meg.
Az Igazgatóság egyhangúlag elutasította ezt a kéretlen és barátságtalan megkeresést. Az Igazgatóság úgy gondolja, hogy ez a megkeresés vagy egy társasági kombináció az OMV-vel nem jelentene vonzó üzletet vagy értéket a MOL, részvényesei, valamint a többi érintett számára.
A MOL-nak független társaságként kiváló jövője van és elkötelezett saját, sikeres stratégiájának végrehajtása mellett, mely magasabb, fenntartható növekedést és értéket teremt részvényeseinek, ügyfeleinek, dolgozóinak és a többi érintettnek.
Egy külön tőzsdei bejelentésben a MOL a mai napon közzétette a Társaság kiváló organikus növekedési kilátásait és új osztalékpolitikáját.
Közzététel időpontja:
2007-07-16
No, no... képzeld, én egy olyan fura példány vagyok, aki elbattyog a kereskedelmi egységbe, és megveszi a jogvédett CD-ket és DVD-ket. Tudom, hogy divatjamúlt vagyok ezen szokásommal, de nekem nem nagyon éri meg (idő, energia stb.), hogy pár száz forintért megvehető filmeket órákig töltögessek, másolgassak, keresgéljek, lemezt-borítót stb. nyomtassak, vegyek hozzá külön tokot meg hasonló... túl sok macera.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.