egyszerűen hihetetlen h nem bírunk emelkedni...de mi a rühes faszt akarnak a mollal érthetetlen...én nem tudom h hogy bírjátok akinek 20 fölöttröl van pl pali...mire akar emelkedni...még egy 18.ooo sincs hihetetlen...
Magyar állam részesedése a Mol ban 24,6%, a mol srv miatt viszont az államnak bőven 25% felett van a tulajdonrésze!!! Nem kellett volna vételi ajánlatot tennie mint a Rába esetében?
Miért, amikor az olaj esett 10%-ot a kutakon mégis emelték a benzin árát, mert akkor a finomított termék árak emelkedtek, miközben a mol+INA finomítása vastagon veszteséges??? Mese habbal, parasztvakítás....
Kicsit OFF, de mondja meg már valaki, miért fizetünk a gázért egyre többet, mikor négy év alatt negyedére esett a földgáz ára???
Ehh, persze, hogy költői a kérdés...
Ennek hírnek inkább felfelé kenne vinni az árfolyamot. Végre kiszállnak egy gazdaságilag értelmetlen vállalkozásból. A portfolios cikk is erre a következtetésre jut.
Félelmetes, hogy mennyire nincs vevő a MOL-ra. 500M forgalom, a zárót párszáz részvénnyel oda rakják, ahova akarják.
Ez így feneketlen kút lesz.
Ma jelent meg a cikk, hogy Széll Kálmán 2.0 nem akarja ráborítani eszközeit a piacra, de 600 körüli CDS-nél már nem hiszek ebben.
A tervek szerint júliustól telefon és internetadó és mindezt januártól a havidíj fizetésekor (csekken vagy átutalással) mégegyszer megadóztatják 27% áfa mellett...lassan elég lesz...
vettem záróban 5db-ot kiírta a rendszer a vételi megbízás beküldésekor h vigyázzak mert a piac befolyásolást a törvény bünteti...hahahaha...milyen törvény? a béten?
Hányingerem van...Egyetlen nap alatt 600 Ft zuhanás.És még az sem vigasztal, hogy ORBÁC 22 Millió db-os csomagja is 13 MrdFt-ot veszitett értékékéből a szabságharc egyetlen napja alatt.
Semmi forgalom, jó a 10:25-hír. De nincsenek vevők, mintha megállt volna a levegő. Külföldiek nincsenek. 20K-ig egy jó hét alatt elmehet, ha IMF-felöl is jó hírek jönnek.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.