részemről lezárva.
fogalmam sincs miről beszélsz.
tegnap vettem molt és ma reggel.
kizárólag azért mert én így gondoltam.
hogy veszek.
hogy miért az meg mán szerzői jogdíjas :o)
ezenkívül megemlítem hogy tele vagyok junkykkal ... remélem ott egyik topikba senem írtad sehol hogy vétel, mert akkor megint jöhetsz pampogni :o)
Az Európai Bizottság "bedobta a törölközőt"2012. április 25. | 13:40
Innentől már csak idő kérdése, hogy tető alá kerüljön az IMF-megállapodás. Amint elkezdődnek a hivatalos tárgyalások, már nehéz lenne az egészből kiugrani - reagáltak elemzők a Bizottság bejelentése után, miszerint zöld jelzést adott a tárgyalások megindulásának. A neheze ugyanakkor még csak most jöhet, ha az IMF gazdaságpolitikával kapcsolatos kemény feltételeket támaszt, a folyamat újból elhúzódhat.
de gondolom nagyon nehéz elképzelni, hogy macin kívül másnak is vannak önálló gondolatatai.
na jó :o))) esetleg még slínek :o))) de a többiek mind csak őket majmolják.
vagy ezt te nem tudtad ??? :o)))
világéletemben híres voltam arról hogy már csak azért se csinálnám azt amit más mond nekem, erről páran tudnának még itt is nyilatkozni.
a tőzsdében meg végképp nem ismerem azt hogy más mit gondol vagy mond.
csak a saját kemény fejem.
amit néha jól be is ütök.
de hát ez van :o)
de ha akarod megfordíthatjuk a dolgot :o)))
mi van azzal a dumával hogy makit 500 fölött nem veszel ??? csak nem lemaradtál ? csak nem nem adtál el 590 fölött ? csak nem ott tobzódtál hogy így meg úgy ? csak nem mégis eladtál és most várod a 480-at ??? meg lejjebb ??? csak nem balfasz vagy ??? :o)))
maci, én nem olvaslak téged ! és nem utánad megyek hanem a saját fejem után.
erre gondolom elég jó példa a maki eladásom és az oti vételem.
ennél spec olvastalak - mert kénytelen voltam- te is és slí63 is rám szálltatok hogy milyen hülye vagyok hogy eladom a makit és hogy otit vettem.
több beszólás is volt ez ügyben meg ogy nem ezt mondtam meg nem azt.
hát egy nagy lófaszt.
aki olvasta a topikokat tudja és remélhetőleg emlékszik is arra ki mit írt.
unom már ezt.
esetleg nem lehetne, hogy visszatértek marsi és rutyu basztatásához ???
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.