Igen,az ésszerűségnek helye nincs:)Próbál az ember spekulálni ha bejön, bejön ha nem,nem! Talán ha kikerülünk valamikor a bóvliból és megjelennek komolyabb külföldi vevők lekövetjük a trendeket! Olvasod az elemzéseket, okos tanult elemzők irják(elméletileg):)Támasz itt, ellenállás ott..szóval vagy esünk vagy emelkedünk:)))Ennyi!
Gyógyszerkassza ,gyógyszerkassza gyógyszerkassza.... az értékesités két-harmada export!
A mol-nál az állami részesedés nagysága az igazi kockázat szerintem!!!!
De tényleg ne mvitázni akarok láthatjuk a bét-en az árfolyamoknak semmi köze semmihez:) Ez már szerencsejáték,(bóvli)szint!
mert most őszintén mennyivel rosszabb a mol most mint két hónapja...meg a magyar helyzet...semmenyire...emf lesz...ilyen tartós olajár mellett a minimum ár 19000 kéne h legyen...egist sose figyeltem...fogalmam sincs...nem érdekel engem csak a mol
Gyógyszerkassza lefaragása (lassan felszámolása); vaklicit (az április 1.-i vaklicitet, ha lehet ilyet mondani, totálisan bebukta az EGIS); katasztrófaadó, orosz piaci kockázatok.
de hova nyomják 18000 is nyomott lenne és egy ezressel alatta van sőt mondjuk h sztem a reális ára most sztem 19000-20.000 között van most 17000 miről beszélünk...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.