Az ország recesszióban van, a gazdaságunk az autóiparra épült, ahol épp most kezdik bejelenteni a csoportos leépítéseket...Szerinted van még tér lefelé? Szerintem sajnos igen.
Holnap lehet jön a hír, hogy meghosszabbítja az EU az értékesítési engedélyét ami holnap után jár le és akkor arra emelkedni fog! Fog kieste magát. 2600 szerintem megfogja! Annyira nem gáz a helyzet, hogy essen a béka seggéig!
"A Moody's a keddi bejelentéshez nem fűzött ennél részletesebb indoklást. A cég általános eljárási szabályzata hangsúlyozza, hogy amikor egy osztályzat visszavonását a Moody's saját üzleti megfontolásaival indokolja, akkor az intézkedés semmiféle aggályt nem tükröz az érintett adós hitelképességével vagy vállalatirányításának minőségével kapcsolatban." forrás: https://www.economx.hu/tozsdek-piacok/mol-hitelminosites-moodys.800580.html
Milyen lebeszlés? Adott a trend és a chart! Csak ennyi van. A TREND már pedig oldalazó, még 2400ig is az! Mástészt Pomprj nemrégiben betett egy chartot, persze hogy nem arra ment ))) Végül pedig a LOM és a többi pl OMV azonos trenben van. Ráadásul a LOMban sok a kockázat, eredményesség, alulértékeltség ide vagy oda. Kockázatos.......
Én drukkolok, egyszer már lehetne igazad. Tényleg. Egy 2007-es ath szintet megközelítő /ami 3700 felett van/ árfolyam tényleg tetszene. Csak hát nem indul és több van itt mint lebeszélés.
persze, csak azért hogy értsem ki mire gondol ,azért kérdezgetek időnként olyanra ami valamennyire ismeretlen számomra,mindenből tanulhatunk ha az hasznos,köszi mégegyszer!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.