Legjobb lenne ha kicsapnák már a certit, meg a nagy kanócnak az alját, mert amíg ezek nincsennek meg szerintem nem megy ez sehova. Van a PTO a többi meg az erste játszótere. Ez a magyar tőzsde.
Hát én nem így látom! 2600-at el se érte! Ez hatalmas pozitívum! Belső infók alapján nem lesz leminősítés! Ez már látszik kereskedésben! Illetve technikailag esés addig marad amíg egy erős szint felé nem megy! 2630 alulról felülről döcöős volt! Tegnap többször küzdött vele! Átvitte felfelé. Nem kis erővel! Technikailag ez már lefelé nem mehet! Itt már nincs mit vadászgatni senkinek!
Én kicsit más képen látom. Ma biztosan nem fordulunk, ez tuti, nincs miért, se technikai, se egyéb szempont nem áll mellette. Két dolog szól a 2600-os szint áttörése mellett, egyrészt, mert kerek számok hatalma és azok megdöntése, másrészt mert semmi sem szól az emelkedés mellett, ráadásul, ha elesik a 2600 szint, akkor begyorsulnak a félelmi faktorok, és tuti levadásszák TL90-et. Tehát, szerintem a 2550-es szint foghatja meg első körben, majd csak a 2310-2400 közötti zóna. Péntekre okosabbak leszünk (-:
Szerintem is megvolt! Nemérte el a 2600-at ami nagyon jó! Ha alátörik, akkor sokszor esik tovább! De szerintem se annyira rossz. Se a papír, se a helyzet!
Szerintem nem lesz bedöntés! Kezdenek megnyugodni a piacok! Plussz a magyart azért öntötték mert féltek a leminősítéstől most pénteken! A Fitchtől olyan belső infókat szivárogtattak, hogy nem lesz leminősítés mert annyira sz..ok azért nem vagyunk! Ezt már árazhatják!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.