Most beszéltem a Netbrókerrel telefonon miért nem teljesülnek időben a megbízasok. Az árjegyző leterhelt, úgy néz ki a MOL összeomlott és sorra veszik ki a még teljesíthető tételeket. Legyek türelemmel, bár hiába adtam be az összeomlás előtt a megbízást azok már nem fognak a leadott piaci áron teljesülni. . Miért nem függesztették fel a kereskedést nem értem?
Most beszéltem a Netbrókerrel telefonon miért nem teljesülnek időben a megbízasok. Az árjegyző leterhelt, úgy néz ki a MOL összeomlott és sorra veszik ki a még teljesíthető tételeket. Legyek türelemmel, bár hiába adtam be az összeomlás előtt a megbízást azok már nem fognak a leadott piaci áron teljesülni. . Miért nem függesztették fel a kereskedést nem értem?
Az áramuk 42%-át rajtunk keresztül kapják, mégis meg merik ezt lépni. Nyilván komoly USA-EU támogatás áll a döntés mögött, bár még hivatalosan nem jelentették be a Barátság vezeték leállítását.
Ezen az áron biztos nem. 3-4% osztalékhozam miatt nem érdemes kockázatot vállalni, ha felpattanásra nem számítasz. Akkor már inkább tedd a pénzed BMÁP -ba,agy fix MÁP -ba!
Azért nem egészen. A Lukoil csak annyi volt, hogy ők nem szállíthattak rajta, hát névlegesen máshonnan jön addig. Januártól viszont teljesen leáll a vezetéken történő szállítás.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.