A probléma vele ott van, hogy évek óta a 3K elérést várja, közben állandóan siránkozik, hogy még várnia kell. Persze volt tavaly is, idén is, és reményem szerint lesz is még idén 3K felett. Neki azonban még lehet, 10 évet kell rá várnia, mert a MAXIMUMON akarja eladni. :)
2023. 09. 13. 10:23, #357536 hozzászólás: „üzemanyagfogyasztás július és
augusztusban is növekedett”
Ez volt ugye az alapkijelentés.
2023. 09. 13. 14:33, #357568 hozzászólás:
„Ami a hazai Q2 eladások után látható, hogy a július, augusztus havi üzemanyag
értékesítések növekedtek Q2 viszonylatában. Adatokat hamarosan közölni fogják.”
2023. 09. 13. 15:06, #357577 hozzászólás: „majd ha
hivatalosan is kijönnek az adatok” 2023. 09. 13. 15:40, #357591 hozzászólás: „ Ami a fogyasztást
illeti, hamarosan közlik a hivatalos adatokat.” 2023. 09. 13. 20:53, #357659 hozzászólás: „Na majd látni fogod te is az
adatokat kispajtás.” 2023. 09. 13. 21:20, #357670 hozzászólás: „Amíg a hivatalos adatokat
közlik” 2023. 09. 15. 06:16, #357718 hozzászólás „hamarosan jönnek az adatok és
egyeztetünk.” szerda, 10:27 – október 11, #358620 hozzászólás: „Júliusi és augusztusi
üzemanyag fogyasztási adatokról volt szó amit hivatalosan hamarosan közzé
tesznek”
Majd ezután kitaláltad, hogy a
szeptember 6-án (saját bevallásod szerint, #358657 hsz) publikált KSH
adatokból saját számolás útján te bizonyítottad a júliusi fogyasztási adatokat.
Azokat az adatokat, amire szeptember 13 után NYOLC alkalommal hivatkoztál, hogy
hamarosan jönnek.Szeptember 13 és október 11
között NYOLCSZOR írtad le hogy jönnek az adatok, majd október 11-én megpróbálsz
szeptember 6.-i adatokkal takarózni. Ezután 3 hozzászólásban írtad le, hogy te már bizonyítottál
mindent.Például : „Mindent megírtam, nekem semmit nem kell már
bizonygatnom. „ #358661 -as
hozzászólásban.
Valóban sokszor kifizetődőbb ülni valamiben, mint ugrálni, és aljakat, tetőket vadászni, főleg, ha kapkod az ember. Én sokszor a kapkodással rontottam el, most próbálok kivárni, figyelni és nem mindenáron poziban lenni. Viszont ha rossz a felvett irány, akkor lépni kell, kivágni, különben nem működik a taktika. (Persze ez alap, aki régebb óta tőzsdézik, tudja.)
Nem kapaszkodok, ő basztat állandóan. - Neked írok, ő válaszol. - Neked irkál, rólam beszél. - Egyik topikból kitiltat, másikban rágalmaz, provokál. - Kijelenti békén hagy, lezárta, aztán másnap újra kezdi. - Másokkal is ezt csinálja: pl. Kvazír, Turbo L. Szerintem legjobb helye a MOL normálisak között van, ahogyan neked is!
2163-as átlaggal várom a 3K-t. Alamizsnáért most nem adom el..Én mindig a "maxra" akarok törekedni ha ez azt jelenti hogy 10 évig kivárok akkor addig várok. A történelem mindig engem igazolt otp-vel is richterrel is. Mol nem fogja eljátszani velem (remélem) de ez majd az eladás után fog kiderülni.
Nem szeretnék belemenni abba, h mi mennyire "alja" v. ki milyen ember, mert nem ez a hozzászólás lényege. Arra szerettem volna csak rávilágítani, h vannak olyanok, akik abban élik ki magukat, h "ellendrukkerkednek" (és itt direkt nem szeretnék nevesíteni, pláne nem 1 emberre ráhúzni ezt, mert több is van) Én személy szerint annak látnám értelmét, ha vki vmit máshogy lát, akkor azt a meglátását úgy ossza meg a közönséggel, h alá is támasztja vmivel. Annak nem sok értelmét látom, h vannak olyanok, akik egyébként nem aktívak adott topikban és mikor adott részvény esik, akkor előtünnek, de mikor folyamatos emelkedésben van, akkor mélyen hallgatnak, nincs világvége várás. Tudom naív elvárás, de működhetne így is a dolog. Lehet máshogy látni a dolgokat, de pl., ha már az OTP került szóba és összehasonlítjuk a MOL-lal, akkor látható, h tavasz óta az OTP többet emelkedett, mint a MOL. Nem, mintha verseny lenne, elvégre mindenki a saját pénzével játszik, azt kockáztatja és abban érdekelt, amiben. Attól, mert vminek pont rosszabbul megy, mint a másiknak, nem gúnyolódni kéne, mint az oviban, h bezzeg az enyém emelkedik. Az OTP-nél is volt halálvárás 10k alatt, mégis emelkedett, az illetékesek hallgattak az emelkedés ideje alatt. Most (tegnap) a MOL emelkedett egy szépet, az OTP pedig gyengélkedik az utóbbi időben és elő is bújtak az eddig hallgatók. Egy szó, mint száz: elvileg komoly felnőtt emberek járnak ide a fórumra, nem ovisok, h egymást gúnyoljuk, h most az enyém jobban megy, nem a tiéd.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.