A tegnapi 3% emelkedés után ma már lassan -3%-nál leszünk. Jutott 15 perc hírnév a molnak. :) Mondjuk eléggé kiszúrt a boli szalagból, vissza kellett tolni. Legalább 2840-ig le kellene jönnie. Jobb lett volna ha tegnap után további emelkedés jön, mert az megerősítette volna a kitörést és utána tért volna vissza a 2840-hez, ebből így akár még egy false kitörés is lehet.
Ma a nagyobb vevők "megpihentek". TA-n látszik, hogy napos BB felső szalagra tapad, türelem kell most, de sokan eldobálják. Meglepődtem volna, ha ma eléri a 3020-3040Ft-ra belőtt céláramat (ott adnám a pakkot), de hamarosan ott lesz. Ez sajnos nem egy NATGAS, ami napokig megy BB-ből kilógó gyertyákkal :D
"És vannak, akik próbálják kelteni a nyugtalanságot." Hát igen, pont mint mikor a minap is jött vki az OTP topikba és beírta, h "piros" meg hozta a rajzait is, h most már tuti biztos, h jön a világvége és esni fog az OTP. Sosem értettem az ilyen hangulatkeltő embereket én sem, igazad van.
Szerintem ha a 2860 nem fogja meg, akkor a 2820-30-az megállítja az esést, ha Amerikában nem lesz valami gubanc. Ja és ha itthon nem jelentenek be valami negatívat. Eleget volt már 2800 ft- alatt. Legjobb 5 vételi ajánlat
-Erste:-A hír kedvező a MOL-ra nézve, bár a vállalat már jelezte a kommunikációjában, hogy egy ilyen megállapodás készül. A magyar állam túladóztatja a MOL-t, a cég idén várhatóan 1,5 milliárd dollár különadót és járulékot fizet be a magyar költségvetésbe.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.