Neked már semmi hiteled , próbálod keverni te is, de a lényeg egyértelmű. Veled szemben nekem volt igazam, te vagy a legalja ember. Ilyen pocsék hazudozást már rég láttam. Alap felvetést totálisan elvesztettétek, te csináltál belőle ügyet, mert képtelen vagy elviselni más véleményt. Bebizonyítottam, hogy az állításom valós volt. Sokadik igazam veled szemben, itt az ideje befejezni. Egyébként augusztusban került elő a téma, még erre sem emlékszel jól. Q2-nél magasabb volt a fogyasztás Q3-ban , innentől kezdve már csak a hitelesítés volt hátra. Megkaptad. Egy biztos az ilyen alja ember ,mint te katasztrófális természettel rendelkezik, folyamatosan a kekec és provokáló magatartást követi.
Megmondtam, ha újra kezded reagálni fogok rá! Tegnap fél hatkor mit írtál ember? Én megszólítottalak? Nem. Más szólított meg ? Igen. Erre többesszámban írtál minősítést, bakker magamra vettem, egyértelmű kire gondoltál. Így kavarod a szart. Mondtam szállj le rólunk. Mol topikban sírsz ,mint egy óvodás, Kvazir haveroddal beszélgessél, ott lehet hazudozni.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.