Mol: 2766 záró, viszonylag nagyobb kötéssel záró szakaszban. 164k+38k db! Továbbra is gyűjtögetés látszik szűk sávban. 2730-2800 között kb. egy hónapja.
Fibonacchi = Bakter új néven regisztrálva, csak szólok, szerintem el is ismeri, ha rákérdezel. Ha meg nem, az sem jelenti az ellenkezőjét. Ilyen terepen focizol, ha nem tűnt volna fel!
Nem kívánom ezt a gyerekes kötözködést és módszeres sugalmazásaidat folytatni. Tényeket szeretnél, hívd fel a szerkesztőket, üzemeltető moderátorát és kérdezd meg miért lett Bakter kitiltva a sokadik felfüggesztése és sok topikból kitiltása után? Ezzel az emberrel szimpatizáltok Mol topikban. Biztosan az üzemeltető moderátor elfogult felém.
Én ez mögött is színtiszta provokációs szándékot sejtek, amire sikerült ismét ráharapnod. Jobb ha elengeded őket és nem figyelsz rájuk! Tisztán kirajzolódik egyébként, hogy az egész mögött a háttérben farkasfű a vezér. Ő miatta robbant ki elsősorban az a magas hőfokú ellenségeskedés anno, és ő nyitotta meg a MOL topicot is. És látható, mikor már mindenki lenyugodna, akkor ő locsol újra üzemanyagot a parázsra. A többiek vagy klónok, vagy egy köré csapódott szimpatizáló falka. Aztán, ha reagálsz rá, majd jönnek, hogy nem bírod abbahagyni, már megint újrakezdted. Totál átlátható a minta, ami szerint Téged csak eszközként használnak a trollkodásra. Ők nem fognak ellened tiszta küzdelmet folytatni, pont ezért nem éri meg ennyire belegabalyodni, mint ahogy tetted. Milyen igazságot vársz tőlük, vagy korrekt viselkedést, mikor látszik, hogy semmit nem jelentenek számukra ezek a fogalmak?
Na kibújt a szög a zsákból!! Akkor a bakter likvidálásában erősen benne voltál te is nem csak a klónod? :)))))))))))))))))
Törölt felhasználó2023. 10. 12. 16:04
farkasfu szeretne topik gazda lenni ebben a topikban. Kvazir türelmetlen, nem nyugszanak a kedélyek a Mol topikban. Csak annyit jeleznék, hogy a topikgazda felett is van moderátor- Lásd bakter esete.
Tisztelettel, de annyiban kiegészíteném a hozzászólásod, hogy szerintem a MOL-t nem feltétlenül csak az XOP-al érdemes összehasonlítani, hanem inkább az európai SXEP index-szel is. Európai viszonylatban is van némi lemaradása a papírnak, de közel sem akkora.
Az Exxon, Chevron, Valero és társai azért egy másik játszótér és a környezet is más amiben mozognak. Sok vállalat történelmi csúcsok közelében, ami itt Európában azért még nagyon messze van.
Nemrég tettem fel pont egy összehasonlítást az utóbbi egy évről, ott a felülpolitizáltság ellenére sincs óriási különbség, de az elmúlt év nem is az olajszektorról szólt. Majd akkor lesz érdekes ha a többiek megindulnak felfelé:
Szerintem sem a hulladékfeldolgozást sem az Alteo ügyletet nem szabad temetni vagy lebecsülni. Amíg konkrét adatok nem érkeznek be addig nem mondhatjuk, hogy nem érte meg. Hulladékra 5 év alatt 180mrd Ft fejlesztést vállalt a Mol, nem gondolom, hogy ez nagy befektetés lenne ekkora időtávon. Poliol gyárnak nagyon is fontos a műanyag hulladék, nagy profitot fog termelni a Molnak. Alteo is folyamatosan fejlődik. Nyilván Mol telepíthetne ipari napelem parkokat, de tudjuk milyen állapotban van ez az ágazat. Szélerőműveket a kormányzat nem támogatja vagy akadályozza létesítésüket. Molnak van saját hidrogén üzeme. Gumiaszfalt is nagy találmány, sajnos ennek az emelkedett költségeit nehéz a pályázatokon érvényesíteni így terjedése is lassú. stb. Hatalmas kormányzati adóelvonások gátolják a Mol gyorsabb fejlődését ami a részvény árazásban is tetten érhető.. Ezzel egyetértek. Én július végén nem gondoltam, hogy még további adókat terhel Orbán a Molra.
Szia. Szerintem a cég jó viszont a hulladékok feldolgozásába nem kellett volna szerepet vállalni!!! Hatalmas pénz az elején és lassú megtérülés számomra. Maga a cég viszont szuper. Sok nyerőt
Sajnos, a MOL tulajoknak muszaj felismerni, hogy a magyar allam sokkal erosebben rabolja le a MOL-t mint az OTP-t. Mig OTP eleg jol koveti a bankok iranyat, MOL jelentosen elmaradt az olajos cegek rallyjahoz kepest. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20231012v01xb7f7s.jpeg . A masik nehezito tenyezo, hogy MOL strategiaja nem a Zold energiatermeles, mint mas olajosoknak (azt teljesen atengedte Mo-n masoknak, szerintem ez sulyos tevedes), hanem belement a kevesebb profitot hozo Hulladek temaba. Ez a helyzet sajnos megmaradni latszik a jovo evre is. Egyelore kivarok, csak nezelodok.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.