Topikgazda: 2007. 08. 17. 09:53

MOLly tulajok topikja  

Hi!

Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.

Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2023. 10. 12. 08:52
Előzmény: #358656  Kvazir
Kvazir mit akarsz védeni? Szerinted nem látszik, hogy elfogultan döntöttél? farkasfu kitíltást követel és ne válaszoljak rá? Én nem bírok magammal?  Átjössz ide és próbálod védeni a védhetetlent? Milyen emberek vagytok ti? Azt hiszed húzol egy vonalat, engem felfüggesztesz, de azokat akik provokáltak -időrend mutatja ki a kezdeményező - azokat eszedbe sem jutott szankcionálni és te próbálod bizonygatni, hogy pártatlan a topik? Farkasfu pártatlan? Vicc az egész ember. Oldrider, Turbo, Farkasfu mind beleesett az általad emlegetett házirend sértésbe. Füled botját sem mozdítottad meg velük szemben, szelektív a látásod. Farkasfu megírta 4-5 embert azonnal kitíltana , majd élcelődik azon, hogy milyen gyorsan törölve lett a válaszom. Soha nagyom örömötök ne legyen. Kvazir minek jössz ide írni? Maradj a topikodban házmester a pártos szemléleteddel, feleslegesen bizonygatod ellenkezőjét. Farkasfu: szubjektív topikgazda igényed teljesült. Kvazir tökéletes szereplője a bosszútoknak. 
wtcsab 2023. 10. 12. 08:49
Előzmény: törölt hozzászólás
A mohu. Mert kap xnegyedévente 100mrdFt-ot, amúgy bérelheti is a saját cégétől a gépeket, de ők okosabbak, és megoldják úgy hogy az a legjobb tőkearányos nyereséget hozza. Szerintem 50 Ft palackonként óriási pénz lehet. Annak idején a sörösüvegekért adtak pl betétpénzt, és ott is jól működött a rendszer. 
TurboLada 2023. 10. 12. 08:44
Előzmény: #358657  Törölt felhasználó
" a júliusi szeptember 06.-án publikált."
Köszönöm. Akkor ha szeptember 6-án publikálták az adatokat,  miért írtad le azóta többször is, hogy nemsokára érkeznek? XD Majd kigyűjtöm neked. Addig is: 
tegnap, 10:27 -kor ezt  mondtad a #358620 -as hozzászólásban:
"Júliusi és augusztusi üzemanyag fogyasztási adatokról volt szó amit hivatalosan hamarosan közzé tesznek. Q2 a viszonyítás, ezt állítottam. Nekem van infóm, de várni kell a hivatalos adatokra."
Tegnap október 11 volt. Ha már szeptember 6-án publikálták az adatokat, tegnap miért vártad?  Na ez a ciki. És örülök, hogy minden alkalommal válaszolsz, mert így minden egyes alkalommal mélyebbre ásod magad, ha esetedben ez egyáltalán lehetséges.

Törölt felhasználó 2023. 10. 12. 08:38
Előzmény: #358655  TurboLada
KSH adat a kúthálózat üzemanyag fogyasztást havi bontásban mutatja. Aki értelmes megértette az adatokat. Nincs mit tovább ezen csámcsogni. Csak jelzem, hogy az augusztusi adat október 04.-én, a júliusi szeptember 06.-án publikált. Turbo: júliusban és augusztusban magasabb volt az üzemanyag fogyasztás ,mint júniusban.  Ásványolaj szövetség is hamarosan közli a negyedéves fogyasztási adatokat.   Az már végső kétségbeesésednek tudom be, hogy a KSH adatok manipulálásával is megvádoltál. Nagyon ciki Turbo.   
Kvazir 2023. 10. 12. 08:35
Előzmény: #358654  Törölt felhasználó
,,Tisztelettel kérek mindenkit, hogy ha valaki a múltbeli sérelmeit szeretné felemlegetni, az tegye a Molly topikban. Ezután ezen hozzászólások törölve lesznek.
Nincs ott moderátor, mehet ezerrel.
Ez a topik meg maradjon azoknak akik TA vagy funda alapon szeretnének pénzt keresni a Mol-lal. Mind rövid mind hosszútávon. Akár shortal, akár longgal. Akár tulajdonos, akár kereskedő akár spekuláns."
A Mol topikban a 2042-es hozzászólásban kértem ezeket. Világosan leírtam, hogy a múltbeli sérelmek felemlegetése törölve lesz, de Te továbbra megtetted és kiakadsz, hogy törölve lett a hsz-ed.
Nem bírsz magaddal, csak tovább mondod a sérelmeidet. 
Vedd észre, hogy mindenki szembe megy veled az autópályán.
A Mol tulajok normálisan topikból tizedennyiért repültek végleg. Az általam moderált topikból senki sincs kitiltva és csak Te kaptál 2 nap felfüggesztést. Nem végleges kitiltást, de ha továbbra is így ott folytatod, akkor nem hagysz más lehetőséget.
Szívesen látjuk a Mol topikban a véleményeket, amik hozzájárulnak ahhoz, hogy a Mol papírokba befektetett tőke nyereséges legyen, vagyis azokat akik szeretnének pénzt keresni.
Régi sérelmek felemlegetésére pedig rengeteg fórum maradt.
TurboLada 2023. 10. 12. 07:56
Előzmény: #358652  Törölt felhasználó
Ember, azok az információk augusztus óta elérhetőek, miért irtad még tegnap 10:47-kor is hogy hamarosan jönnek az adatok? XDCsak a tényekkel foglalkozz. ÉS nekem nem a KSH adatokból ÁLTALAD számolt (és tudjuk hogy számolsz) adatok kellenek, hanem azok az információk, amikről már egy hónapja hadolválsz, miszerint a júliusi üzemanyag fogyasztási adatok növekedtek.
tegnap, 10:27 -kor ezt  mondtad a #358620 -as hozzászólásban:
"Júliusi és augusztusi üzemanyag fogyasztási adatokról volt szó amit hivatalosan hamarosan közzé tesznek. Q2 a viszonyítás, ezt állítottam. Nekem van infóm, de várni kell a hivatalos adatokra."
Ezeket várom, és fejezd be a hazudozást. Kit tudsz még megtéveszteni szerinted?
Törölt felhasználó 2023. 10. 12. 01:02
Az nagyon kedves Kvazirtól, hogy ebbe a topikba küldi át azokat akik provokációkkal akarnak érvényesülni. ,mert nincs moderátor így jöjjenek ide. Csak ott ne legyenek. Köszi az önzetlenséget Kvazir.  Farkasfu pedig kijelentette, hogy mindenki vegye tudomásul, hogy a Mol topik házirendje szubjektív szankciókat bármikor tartalmazhat pofára és nemtetszésre nézve. Magyarul, ha valamivel nem értesz egyet akkor ne merjél oda írni, mert szankcionálni fognak.  Mol topik úgy indult, hogy mindenki elmondhatja véleményét retorziók nélkül. Most meg ott tartunk, hogy olyan idegesek a topik vezérek, hogy ki sem látszanak az elfogultságból. Mi van srácok, ilyen gyorsan változnak az elvek? Képtelenek vagytok leszállni a témákról?  Különbnek írtátok magatokat, de ez már a kezdetekben sem felelt meg a saját elvárásaitoknak.  Jelezném ebben a topikban befejeztem e témakörben véleményezésemet, mindent megírtam ami lényeges. Tovább nem terhelném a fórumozókat akkor sem, ha Turbo vagy Egyik, Oldrider vagy Tanckar sértegetéseit kell olvasni. 
Törölt felhasználó 2023. 10. 12. 00:40
Remélem nem írt hosszú litániát, mert akkor fájhat, hogy huss eltűnt. El sem tudtam olvasni..:)"      Tévedsz, olvasható. Okulásként sokaknak, hogy milyen is Mol topikban a pártatlan szemlélet.  
Törölt felhasználó 2023. 10. 12. 00:16
Előzmény: #358643  TurboLada
Mivel védhetetlen részedről a kapott információ így átmentél egy másik vádba, hogy az állításomat nem tudom igazolni és hazug vagyok. Ember a KSH pont a véleményemet igazolja, de nyugodj meg majd a másik hivatalos jelentés is igazolni fog. Ha egy kicsit gondolkoznál akkor rájöhetnél, hogy negyedéves hivatalos adatokra várunk. Nekem nem hitted el, de csak azért mert az állításoddal szemben én más véleményt fogalmaztam meg, így kénytelen leszel megvárni a jelentést.  Már semmi mást nem tudsz felhozni csak bizonyítékot közöljem. Ásványolaj szövetség hamarosan közli is. Az alap felvetésem és téma az volt, hogy Q2 üzemanyag fogyasztásánál Q3 magasabb lesz, te azt állítottad, hogy júliusban is csökkent. Ksh cáfolta az állításodat és engem igazolt. Mit akarsz még bizonygatni. Augusztusban is tovább emelkedett, mit akarsz még bizonygatni. Ksh adatok kint vannak, és? És te miért nem közölted ahogy megjelent? Ja mert ciki lenne rád nézve. Mol topikban a helyed, ott ezt a stílust elfogadják sőt kedvelik. 
Törölt felhasználó 2023. 10. 11. 23:59
Előzmény: törölt hozzászólás
Erről már több cikk is megjelent, rég szerződtek több céggel is az automaták legyártásáról stb. Túlterhelt  múlti?  Ezt pontosan nem is értem, az ital automatákhoz kell üzemeltető személyzet? Ezt is meg fogják tanulni a felhasználók. 
Törölt felhasználó 2023. 10. 11. 23:54
"Szerinted Oldrider , Turbo vagy Egyik és te megértetted a házirendet? Ennyire elfogultan nem kellene véleményezned. Túl átlátszó farkasfu, persze nyugodtan tiltsál ki, de indoklást tegyél már mellé csak a látszat kedvéért. Vigyázz arra, hogy a többiekre ne vonatkozzon, mert megint belefutsz majd abba, hogy a felsoroltak   bele esnek az indoklás értelmezési körébe. És ne felejtsd el, ki személyeskedett először velem tegnap, pont az aki most fröcsögve engem vádol személyeskedéssel.  Csodálkozol? Min? Ebben a topikban ,ha valaki becsmérlően ír rólam azt szabad? Ezt akarod bevezetni? De reagálni már hisztizés  és óvodás szint? Te mit csináltál korábban amikor valaki úgy gondolta , véleményed  átment a házirend határán? Egyfojtában hisztiztél, neked szabad, magadnak megengeded. Akkor lennél korrekt, ha ezt a topikot úgy kezelnéd, hogy ilyen provokációkat nem alkalmaznál vagy nem alkalmaznátok. Kvazir látom megértette, legalább mindenkire vonatkozóan írt, remélem te is betartod majd a házirendet. Bár a szankció közel sem arányos, nem érdekel. És még egy: Mol normálisan topikban meg lehet nézni, mikor írunk becsmérlő véleményt rólatok. Azért elmentem ezt az írást, felesleges törölni. Ha ti befejezitek akkor én sem folytatom. Legyen ez egy elv."
Ezen írásomat törölte Kvazir a Mol topik házmestere. Gondoltam legyen nyoma annak, hogy miként gondolják ők a pártatlanságot. Én ki mondom azt amit ők még mindig tagadnak. Mol tulajok normálisan topiknak csináltak egy ellenpólust, teljesen hasonló elvekkel csak éppen lehazudják. Farkasfu nyíltan 4-5 embert kitiltana, mint írja, erre csak azt lehet mondani, hogy stílusában teljesen megérdemelte kitiltását, itt a bizonyíték.  
wtcsab 2023. 10. 11. 22:16
Előzmény: #358647  wtcsab
Nem 400 bolt, rosszul olvastam, de lényeg, hogy csak ebből havi több száz mFt, plusz koncessziós díj, plusz értékesített alapanyag....
Törölt felhasználó 2023. 10. 11. 22:14
Törölt hozzászólás
wtcsab 2023. 10. 11. 22:06
https://www.hellovidek.hu/gazdasag/2023/10/10/itt-a-boltok-listaja-ezekben-az-uzletekben-lehet-visszavaltani-a-pet-palackokat-2024-tol
Min 400 bolt, min forgalom havi fél mFt, a mohu számlára...indulának nem rossz havi 200 mft, de talán nem is sok...
wtcsab 2023. 10. 11. 17:06
záróban 212000 db. 
wtcsab 2023. 10. 11. 17:05
z2780
kurnyikova
kurnyikova 2023. 10. 11. 15:40
Csak szólok!!
Javul a hangulat, ismét felfelé vették az irányt a tőzsdék!!!!!!!!!!!!!!!
TurboLada 2023. 10. 11. 15:37
Előzmény: #358635  Törölt felhasználó
Dehogy akarom letagadni. A KSH adatok mióta kint vannak? Azóta hányszor írtad le hogy hamarosan közzéteszik az adatokat, amire hivatkoztál? Még ma 10:47-kor is azt írtad. Le akarod tagadni? Ez bizony téged minősít.
Törölt felhasználó 2023. 10. 11. 13:49
Előzmény: #358641  Törölt felhasználó
Egyetértek. Hulladék koncesszió amiről most elég sokat beszéltek. Ez jó. Kormányzati adókról nyilván nem fognak semmit mondani, ez úgy az egész Bét cégeire igaz. Ami nagyon hiányzik pl.  a finomítói árrés adatok, kár,hogy ezeket nem közlik már.
Törölt felhasználó 2023. 10. 11. 13:41
Előzmény: #358640  Törölt felhasználó
Jó lenne kicsit a MOL részéről több infó a részvényesek felé. Főleg most mikor minden olyan puskaporos "levegővel van átitatva". 

friss hírek További hírek