a mol-t csak "érzelmi" alapon adták, mióta az olaj esik, együtt az olajospapirokkal. Pedig ez a szutyok, nem olajkitermeléssel foglalkozik leginkább, hanem finomítással. A finomítói marzsok dec. 3,11-ről, jan. 5,88-ra ugrott. és nem rotterdami finomítoói marzs számít, ami még mindig gyenge, hanem a mediterian-t!
tehát ha az olaj feljön kb 57dollár vagy 60 dollárig akkor lehet arrol beszélni hogy a mol esetleg beindul!
tehát ha az olaj 57-60 dollár és az idő is télies ,és megvan a 20800 as pörgés mint volt már egyszer na akkor elindulhat mol!
+ a TA is ne fej vállat mutason vagy egy csomó ellenállást ,és a forgalom is bika erős legyen ha beindul!
Mi ez a 10.000 db? Vki bent felejtette? :) Végülis a 20k környéke már olyan szépen ki van párnázva, hogy innen nem igaz, hogy nem fölfelé kezd menni. Arányaiban is nagyon vicces, főleg az OTP-hez képest.
Mit csinál ez a papper?
Olaj megy mint állat, ez meg mind az öt tőgyéből szoptat?
Tényleg nem lehet semmire támaszkodni, mollynak köze nincs az olaj emelkedéséhez, csak a szektor negatív hangulatával bír mozogni, a pozitívumot leszarja.
valószínüleg kilőni is akkor fog, amikor senki sem várja, ezért nem bánom hogy bezsákoltam.
ujjjuj most ment az olaj 0,30 at na most akkor a mol hol is lesz holnap ,20350 vagy 20410 nem is tudom!
na majd kiszámolom mennyit kerestem rajta fél év alatt! :)))))
....de úgy láttam, hogy általános volt ez a hírtelen gyengülés, gyakorlatilag a legtöbb tőzsdét érintette, ill. nálunk a fontosabb részvényeket. Most nem az oljaon múlott....
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.