Vegyesek a kötéseim. Otit jól tettem hogy kivágtam.Mollyka megint szoptat 20430-ról.
Megelőlegeztem neki egy keveset ,de remélem töltögetni fogják a lába közti rést és viszzahozza a céda.
emberek reálisan nézétek ,skálázátok be ha másképpen nem megy!
a baj abban van ha az olaj nem mászik fentebb ugy 57 dollár köré és onnan nem lő ki mint atom akkor a mol itt fog szütyögni mig vagy 6 honapot!
ami azt jelenti hogy egyre több befektető fogja elhagyni pláne ha otp nekimegy a 10K nak! :)))
De napközben még követte: gyengült az olaj, le is estünk 300 ft-ot. De már sokkal erősebb a fekete arany ára, mint a nap folyamán bármikor, erre meg itt veszteglünk.
Ime a Brent: link
54USD felett már, kilőtt mint az álat!!!
MOL speki papirokat is megszégyenítően, sz@r@kszik! Erről van szó! Mikor olaj fel, MOL le, ...............
sajnos minden mást túl drágának vagy fundamentálisan nemtúl jónak látok meg azhogy a nagyok 21592-22000en mindent megvettek az aukción is elég egyértelmű jel. Remélem nem 2évben gondolkodtak hanem csak mondjuk félben. :)
Törölt felhasználó2007. 01. 22. 15:23
Vegyes Mol-kilátások
Szintén érdemes odafigyelni a Molra. A magyar olajtársaság részvényeit nem különösen érintette az olajszállítások párnapos leállása, ellenben az olajár esése már komolyabb visszahúzó erő. A Brent-típusú olaj ára év eleje óta 15 százalékot esett, és a hordónkénti 60 dollár közeléből 50 dollár közelébe csúszott. Ez lavinaszerűen magával rántotta az olajipari részvények árfolyamát is, ami viszont ellentétes reakciót váltott ki az elemzőkből.
A Concorde elemzője, Vágó Attila például a Mol célárát 25 300 forintról 21 700 forintra csökkentette, és felhalmozásról tartásra rontotta ajánlását is. Az Erste pontosan ennek ellenkezőjét tette: Pletser Tamás tartásról felhalmozásra emelte ajánlását 24 800 forintos célár mellett. Közben a Mol az utóbbi időben szépen lassan csordogált lefelé, és év eleje óta közel 8 százalékos csökkenés után a 20 ezer forintos lélektani szinttel kezdett hadakozni. (A hétfői kedvező klíma éppen felfelé tolja ennek a blue chipnek az árfolyamát is, de a hosszabb távú irány még bizonytalan.) Amennyiben megérkezik a hideg idő az Egyesült Államokba, és az olaj ára vélhetően megfordul, akkor ez a Mol árfolyamát is felfelé terelheti.
Attish: Nem akarom elvenni senkinek a kedvét, meg nem is értek hozzá, de pontosan ugyanerre számítok, várok... Ez megy hónapok óta. Ezért adtam el pénteken felindulásból az összeset. És egy része más részvényekben már azóta is emelkedik az árfolyammal...
Lehet, hogy csak ebben a lötyögő ebédelő időszakban lohasztja le a vételi kedvet.
Ebéd után talán jobban megjön az étvágy.
Áruljátok már el, hogy miért van az, hogy ahány forrást nézek, mindenhol kicsit más az olajár. Mit érdemes figyelni?
Már néhány linket betettem a kedvencek közé, de ide oda lapozgatok közöttük.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.