mai olajár : link
SC.F - Stooq
kívánok hozzá hozzá sok szerencsét mindenkinek, neked is !
De én egy cseppet sem bánom, hogy a múlt héten eladtam a javát.
( Hagytam 52 Db-ot mert Molly nélkül nem élet az élet)
Törölt felhasználó2007. 01. 22. 21:48
Ha visszaolvasol tegnap a tippsarokban leirtam a mai forgatókönyvet, nem kellett hozzá túl nagy elemzés. Minden upos hír után megöntik. Én kihagyom a molt addig amig nem látok benne erőt.
Lehet,hogy most a spekik veszik de ezt erösen ketlem!!!!!! ekkora pakkok nem speki tetelek mar egy hete eleg nagy forgalom van benne az atlagost joval meghalado!!!! se le se fel savozik egy par szaz forintos savban!! valakinek nagyon kell ezen az aron ezert nem hiszem,hogy nagyon beesne!! föleg azert sem mert az ugynevezett nagybefektetök az aukcion megvettek mindent 21,5-22k aron ami gyengen szamolva is több mint 10%!! Valakinek kell a papir nagyon csak meg nincs neki eleg belöle!!! be fog indulni es erre nem is kell sokat varni!
Most eszembe jut az 5200as május-júniusi OTP ottis vki beírta, hogy edöntettett, hogy a nagybüfik edöntötték, hogy ez a paír csak 4000, 3000 lesz mert 4800on tuti nemáll meg.
Ottis mindha pont eztmondták volna, hogy sok a hely....
Mivan kimaradtál belőle? :D
Törölt felhasználó2007. 01. 22. 21:27
Spekik veszik, mert a 20k-ról felpattanást kétnaponta meg lehet játszani. Nem hiszem hogy akviziciós story nélkül, ilyen iparági környezetben a mol mostanában észhez tér. Ha negatív korrekció van mindig a leggyengébbet ütik a legjobban, ha meg a 20k beszakad akkor nagyon be fog.
Szerintem ez a papír már semmitől se függ logikusan.
A nagybefektetők eldöntötték, hogy esni fog, ezért ők nem veszik, márpedig ha ők nem veszik akkor tényleg esni fog....
Hogy hol széllnak be azt sen ki nem tudja de hogy 19800 alatt az biztos.
Csak az a baj hogy ott sok a haly 19750, 19500, 18000, (16000)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.