Ló másik oldalára esni sem szabadna. Sorolhatnám a pozitív tényezőket, dízel árrés növekszik, forgalom július,aug. emelkedőben, különadó éves letudva 1000mrd FT!!!!!stb. Napokban sem látom az emelkedő üzemanyagárak ellenére a fogyasztás csökkenését, sőt! Az más kérdés, hogy a tőzsde még negatívumokra koncentrál Mol kapcsán, jó terep shortosoknak. Majd fog változni hamarosan.
Semmi jót nem látok jelenleg a MOL-ban rövid távon. A nafta és a Brent között is jelentősen csökkent az elmúlt időben az ár olló, ergo a MOL nyeresége is csökkent és csökkeni is fog. Ha az über brutál eredménykor nem tépték meg a MOL-t most miért tennék. A MOHU megmég nem is tudjuk mit fog hozni, sok a bizonytalanság. Egyébként igazad volt, dobni kellett volna az osztalék fizetés környékén a papírt...Én is benyeltem!
DE, az bizony a szembejovo vonat. nem volt az regen, volt am hatalmas bullos lelkesedes eppen egy honapja volt csak, ,a juli19-i csucs 3200 elott, amikor ovatosan megfogalmaztam, hogy az osztalek elott tan okosabb kiszallni, mert az hatalmas bull csapda is lehet? Szivesen bemasolom, kik es mit mit uzentek erre az eretnek gondolatra, akkor. . Baj van. Es meg igy is, MOL a legjobb esely a kovetkezo egy evet a legkisebb bukasokkal tulelni. Mert az energia tema miatt meeg mindig lehet MOL az egyetlen bullos pozicio a BET-en. Mellekesen pedig az utolso hetekben hirtelen nepszeru Junk reszvenyeket, mint Opus, 4IG, stb. szerintem ideje a piacnak visszaadni.
minden trendforduló alacsony timeframe-n kezdődik keveredjen valahogy a 4ó-s boll közép fölé, zárjon ott (2700fölött elsőre perfekt lenne) ...van esély egy sumák long indulására (persze jelen esetben semmi nem zárja ki, hogy leszúr 2400-2500közé, de mintha látszana az a bizonyos fény , és reméljük nem a szembejövő vonat reflektora)
Napos charton MACD vételi jelzés. Én hevesebb felpattanást vártam volna a túladott zónából, de inkább csak alacsony forgalommal konszolidált az árfolyam. Az árfolyam lefutása, indikátorok alapján hasonlít a mozgás a 2021 novemberihez, akkor bő másfél hónapig oldalazott a papír az első leszúrás után.
Törölt felhasználó2023. 08. 17. 09:27
Magyar valóság: miközben Mészáros cége folyamatosan veszi filléres cégének részvényeit - eu és közpénzből felhalmozott vagyonból- addig az agyonadóztatott Mol valamint más szektorok képtelenek további nagyobb fejlődésre, beruházásra ami a részvény árfolyamaikon is alaposan tükröződik.... totálisan hibás gazdaságpolitika eredménye...még,hogy az Orbán kormány nem az adóemelések kormánya?!! egyenesen hazugság
-Private Banking friss:MOL napi: Jelentős esés után kezd magára találni a vételi oldal 2656-os természetes szintnél, de még mindig kevés idő telt el és nem jellemzi elég erő ezt a görbét. A piros vastag vonalat érdemes követni. Amíg ez alatt van az árfolyam, addig a vételi oldallal kivárni érdemes. Erősebb támasz a 2500 alatti zónában várja, ott lehet érdemes vételt keresni. Ellenállások: 3125; 3438. Támaszok: 2656; 2500; 2375
Nagyon határon billegnek az indexek, úgy látom az invesztorok készülnek egy esetleges leszakadásra és egyel nagyobb fokozatú esés beindulására. Nem törvényszerű, hogy így lesz, de a Forint piacán és a BUX-ban is ezt látom, minimalizálják a kockázatot.
A múltkor mikor szintén 600 milla felett vettek bele a MOL-ba, néztem hogy otp-be is vettek (1 milliárd felett ha jól emlékszem) meg talán a richterterbe. A többit nem néztem. Jól látom hogy most csak a MOL-ban van ekkora vétel?
Törölt felhasználó2023. 08. 14. 11:36
Szép napot mindenkinek. 2686 on 248646 Db os kötés. Hmmm
MOL tulajok normálisan