Sajnos nagy forgalom mellett nincs emelkedés. Ha nem megy fölfele, akkor majd megy lefele. :( Ebből könnyen jöhet egy kis erőtlen 2800 ft mint erősebb 2950es záró.
Nem vall rám, hogy pálcát török valaki felett, de úgy töltötted fel a várakozásod, mintha lefutott meccs lenne, és minden és mindenki téged igazolna.... "Az osztalekfizetes utan a szokasos alakzat kezdett formalodni, ahogy vartuk" Most komolyan. Se a záró nem az lett amit gondoltál, se a nyitó. Kevesebb is esett le, mint az osztalékszelvény. Tehát, akik tegnap záróban vettek, már ők is nyerőben vannak jelenleg, és ilyen formán van okuk az ünneplésre. A királyi többes pláne nem indokolt szerintem ebben az esetben. De, ha esetleg arra gondoltál, hogy tényleg esett az árfolyam szelvényvágáskor, ahogy mindenki várta, és felpattant, ahogy sokan vártuk... Na igen, ez valóban igaz. Ebben az esetben félreértettelek és elnézést kérek. Egyébként távol áll tőlem a kicsinyes káröröm, a munkáddal kapcsolatban sincs kifogásom - egy lehetőség a sok közül-, amilyen szöveggel megosztottad itt párszor, az zavar borzalmasan...
"Szerintem meg hatalmas vevői érdek látható" Ezért nem tud emelkedni az ár? :) Továbbra is a nyitó közelében van minimális elmozdulással, miközben most 300ft-al olcsóbb, mint tegnap. Akciósan vásárolható és még sincs sokkal több vevő, mint eladó. Rengetegen dobálják el. Ha itt most egyértelmű lenne az irány, ahogyan te gondolod, akkor egy felpattanást kellett volna látnunk, mert mindenki élt volna az akciós bevásárlás lehetőségével!
természetesen..... én azért a politikai megítélésben látok némi változást és nem a jelenlegi hatalom felé...no de ez Mol topik, politikát hagyjuk... még annyit, hogy Q2 nyakunkon van, lehet még nagyobb mozgás 2-3 héten belül....
Kedves kollega, en nem szoktam publikalni a poziciomat, mart gyakran valtoztatom, viszont be szoktam irni a daytrade 60-15min varakozasomat. Abbol tenyleg lehet kovetkeztetni neha. Mindig lehet talalni nagyszeru ervet, hogy miert rossz amit irok. Csendben megjegyzem, neha tenyleg elszurom a tradeket. De most meeg ne unnepelj, hogy tevedtem, a jelen allas nem ok ra. Eddig ugyanis jo volt az osztalek utani varakozas, es az a fumigalt chart is, de kompenzalaskeppen talan nezd meg a tobbiek varakozasat is, mert gyanithatoan sokkal nagyobbat tevedtek. A mufajban 40 eves tapasztalatom talan ravezet, hogy eletben van a penzem, es jol erzi magat most is.
Termeszetesen igazad lehet, de azert egyreszt nem mindenki kepes es tud, masreszt nem sokan mereszelnek a tozsden vitezkedni, harmadreszt nyari pihenes van mostanaban, es aug.20 elott nem fog nagyon elenkulni a mozgas, ahogy a sokeves tapasztalat mutatja. Amugy pedig, mivel Mo-on l;egalabb a duplaja az inflacio mint barmely mas Eu orszagban, igy aztan a kulfoldi penz is ketszer meggondolja akar-e Orban-orszagban probalkozni. De a laksooag 90% feletti reszenek nincs sok mas alternativaja, amit ert is, mint PMAP.
én egy forintot nem adnék ezeknek és ahogy látom a kezdeti lelkesedés bőven alább hagyott a lakosság köreiben állampapír vonatkozásában.....mivel nem úgy alakulnak a számok ahogy Nagy M. tervezte most már a lakossági számlákra fáj a foguk....aki ért a tőzsdéhez az nem fog állampapírba vonulni....
MOL tulajok normálisan