HuTi, nagyon köszönöm, hogy megosztod velünk a munkád! Egybeesik a várakozásommal :-))) Az osztalék utáni rally minden bizonnyal sokkal nagyobb durranás lesz, mint az osztalék előtti :-)
A politikai befolyás bizalmatlanságot szül. A tőke kerüli az ilyen helyzeteket. nagyon nehéz ezzel mit kezdeni. annál is inkább mert a világban másképp működik.
Ahogy korábban írtam, a szelvényvágás előtti csúcsról érdemes elkezdeni elemezni a kilátásokat.
Milyen szerkezetek épülhetnek és hova várható a szelvényvágás után, amennyiben korrekció indul?
Ebben a verzióban egy épülő ABC szerkezet A hulláma készült el. ABC esetén a B-nek legalább az A 61.8-as fibo szintjéig le kellene menni. A charton jelöltem az emelkedő szakasz időtartamát, a korrekciónak illene legalább annak az egyharmadáig tartani, de nem törvényszerű. A C hullám célárát nem nehéz meghatározni, A=C esetén az elkészült B hullámra rá lehet számolni azt a kb 800 pont emelkedést (nem raktam fel, de kb 3600-ra jönne ki):
A másik chart szerint most készült el a wave III of V, a korrekció egy wave IV lesz. Lehetséges wave IV célár meghatározások: IV=II méret (lila vízszintes vonal) vagy wave III fibo 61.8-78.6-os szintjei. Wave V célár lehetőségek: V=I (türkiz vonal) vagy Wave IV fibo 1.61-2.61 szintjei (utóbbi extended esetén). https://invst.ly/10q4vx
TA-ban jártas elemzőket kérdezném, hogy ki mit lát, mi lehet a nagyobb kép? Megmondom őszintén, hogy nekem a MOL sok évre visszamenőleg gyakorlatilag elemezhetetlen, egy rettentő hosszú oldalazásban van.
Elképzelhető, hogy annak a végéhez közelítünk?
Elképzelhető, hogy a most felépült 5 hullámos szerkezet egy Wave I of V volt?
Jelenleg ezek nagyon merész, korainak tűnő kérdések, de az biztos, hogy időszerűbbek, mint egy vagy két évvel ezelőtt lettek volna.
Pontosan tudták ők, hogy lesz osztalék és le fog esni, tehát aki elkezdte felhalmozni azt nem fogja zavarni az, hogy lejjebb kerül az árfolyam. A nagy záróból és a vételen bentmaradt pakkból én azt gondolom, hogy a vevő is arra számított, hogy sokan eldobják majd. Ha igazak a pletykák és/vagy kitart a vevő akkor a szelvény leesése utáni felpattanás az átlagosnál magasabb lehet és/vagy kevésbé mélyre megy utána a korrekció.
Szia Steve! Azt szeretném megkérdezni, hogy nagyon biztok abban, hogy holnapra marad a vételi erő mert sok vevő maradt még! De nem valami célárral akartak ők venni még osztalék előtt? Nem lehet az, hogy mivel leesik oszti, ők visszavonják a megbízásukat? Csak azért kérdezem mert ezt meg nem figyeltem máskor. Lehet, hogy veszik tovább, de lehet visszavonják. Mire alapozod? Csak tanulnék még többet! A forgalom jó volt ma, örülök. Én a 3170-es szintet láttam, hogy el kell érje, azon túlment. Remélem marad emelkedés! Jók a kilátások tény! Válaszod köszönöm előre is! I
Hu basszus megnéztem, ezek tényleg elrontották szerintem, nem 200-nak kellene lennie, hanem 350-nek. Például az OTP-nél 300Ft volt az oszti, ott 300 volt a módosítás. Írtam nekik, tedd te is ezt, ha nem lesz valami, kárpótlás lesz a vége. info@ersteinvestment.hu
MOL tulajok normálisan