Berislav Gaso a MOL-csoporton kívül folytatja pályafutását A MOL Nyrt. („MOL”) az alábbiakról tájékoztatja a tőkepiaci szereplőket: Berislav Gaso az Upstream üzletág Ügyvezető Igazgatója 2023. február 28-tól távozik pozíciójából. Dr. Gaso 2016 óta az Upstream üzletág Ügyvezető Igazgatója. Ezt megelőzően menedzsment pozíciókat töltött be a MOL-csoportban, Upstream és pénzügyi területen, illetve az INA-ban.
Ha viszont arra a piros egyenes vonalra gondolsz amit meghúztál a chartodon,az néző pont kérdés ki hogyan tekint rá.Alatta ott van a lényegesebb alsó bollinger szalag.Ha odáig levinnék egy leszúrás erejéig, ott nem eladni kell, hanem venni,saját egyéni vélemény persze.
Mert nagy általánosságban egy kb. 20 napos mozgóátlagként figyelnek rá a befektetők(spekulánsok).Lehet elsőre nem, akkor majd másodjára átviszi.Rést betőlti szerintem ebben az évben.Elképzelhető hogy lesz ott majd egy visszateszt.Szvsz.
Nektek mi a véleményetek a mai napról? Számomra csalódás. Hetek óta erre várt mindenki, hogy bejelentsék a bejelenteni valót, erre gyakorlatilag az OTP felmenetelén kívül semmi nem történt. A 2608 Ft az egy sima hétköznapi korrekciónak mondható. Bánatomban vettem is megint (ezredes lettem, azaz megvan az ezredik MOL részvényem), úgy vagyok vele, ha már nem akar felmenni ez az árfolyam, legfeljebb vigasztalódom az osztalékkal. Bár addigra szerintem 3000 fölé megyünk.
MOL tulajok normálisan