Ha multi lennék (Shell, OMV) visszajönnék az országba , és arstop mentesen 1000 forintért adnám a benzint. És kiírnám az összes kútra nagy betűvel, hogy kinek mit intézett a kormánya.
Ha a MOL bejelenti holnap 10 órakor, hogy a benzin piaci ára Magyarországon 1000Ft/liter a gázolaj pedig 1200 lesz. Esetleg akkor fog az ára majd délutánra javulni. Ha nem Hernádi lenne a főnök egyébként el is tudnám képzelni, hogy erre a cumiztatásra a MOL áremeléssel reagál.
Mondjuk az enetgiacégeket Nyugaton is adóztatják extrán. Nincs MOL részvényem, ezért másképpen látom, szép eredménye lesz, megszabadult az árstoptól. Én tuti nem sietném el
Viszont az nagyom gáz hogy csak így csett es csapolnak itthoni cégeket. Aztan egyre tobbet es verik a melluket h csirkefarhát... mind1 nem akarok okoskodni mert nem látok bele dolgokba, de befektetes szempontjabol ez rossz üzenet.
Azonnal hajitom ki nyitóban. A mai esés kismiska volt a holnapihoz képest. Mindenki shortot fog nyitni aki él. K...a certiket sajnálom hogy a reggeli eladás után később visszavettem egy részüket.
Biztos vagy benne, hogy zuhanni fog? Bőven szép eredménye lesz így is, ezzel meg rég kalkuláltak a nagyok. Reggel lehet beütik, de a záróár érdekes lesz. (Nincs MOL-om).
Mocsok húzás,de lényegében ugyan ltt vagyunk csak annyi hogy az allam zsebébe megy a különbözet. Ergo mol ugyan ott van mint arsapkaval kb. Bár nem olvastam el csak a címet láttam de ezt gondolom.
MOL tulajok normálisan