Mocskos gennyládák . Még reggel hagyták direkt felmenni 2900-re hogy aztán nyissák a shortot. Undorító, egyszerűen szavak nincsenek rá. Csak azért mert nincs mit ellopni az uniós pénzekből, mert nincsenek uniós pénzek, ellopják a MOL-tól.
Ne idegeskedj gyere vegyünk, azaz akarom mondani adjunk el OTP-t (-: Egyébként kész röhej, nem elég nekik a 95%, még a jövedékit is megemelték 25,-FT+ÁFA-val. Sosem vettem adtam MOL-t, de ha holnap, valami csoda miatt nem gappel nyit, tuti ráshortolok.
Nincs MOL-om. És ameddig a FIDESZ van hatalmon, nem is lesz. Egyszerűen lehetetlen tervezni ebben az országban, helyzetben akár közép-rövidtávra is. Emiatt itt fogom hagyni a BÉT-et. A maradék OTP részvényemmel nem tudom, mit tegyek.. félek hogy hasonló bejelentések lesznek még ott is.. ha van egy kis plusz valahol, megtermelted, jó helyre befektetted, egyszerűen elveszik.. Rákosi most mosolyra fakadna..
Ha megjön az EU pénz, annak egy jelentős részét lenyúlják (ahogy rendesen), és majd az addigra kivéreztetett BÉT-en fektetik be. Na, itt fognak majd kaszálni rendesen. A nem bennfentesek jobban járnak, ha távol tartják magukat a magyar papíroktól, mert a NER mindenkit eltapos. Ez van.
MOL tulajok normálisan