igyekszem majd tömören fogalmazni, de nem mindig fog sikerülni :)
én a magam részéről elsősorban racionális érveket szeretnék felsorakoztatni, és arra kérek minden fórumozót, hogy hasonlóképp cselekedjen... előre is köszönöm.
a kolléga úr csak konzervatív ezekben a dolgokban, mint annyi mindenki más is
a fidesz baloldali párt, de nálunk jobboldalinak nevezik
a maszop egy különös irányultságú párt, leginkább egy szemérmes jobboldali pártként látom
nagy jelentősége nincs, én pl. elfogadom, hogy sokan ragaszkodnak ahhoz, hogy a fideszt jobboldali pártként aposztofálják, nem is bántom őket ezért. akkor jobboldali, lényeg, hogy közben tudjuk, hogy mi
Neked kellene inkább a megadott /érthető,logikus/válaszomra reagálnod, pl. jó tévedtem, te nem vagy azonos azzal a másolgató fideszes nevűvel.
Ez nem az a hely ahol kérdéseket teszünk fel,a másik meg válaszolgat.
Itt véleményt mondunk dolgokról,kinek tetszik,kinek nem.
Kivételt teszek a kedvedért 1 x.
Nem járok,és NEM is jártam semmiféle utcai megmozdulásokra. Nem az én műfajom.
Ráadásul elégedett voltam,s vagyok a helyzetemmel/család,munka,anyagi/,tehát nem is lenne okom.
A másik téma:
Mindenki mindent a saját érdeke,helyzete,gondolkodása,pillanatnyi igénye /gondolok itt más jellegű dologra pl: időjárásnál valakinek jó az eső, van akinek nem /
A konkrét dolognál maradva: Így itt nincs sumákolás, az erősebb több szavazatot kapott párt nyer. Ennyi!
Ezért írtam,hogy 8 baloldali pártnál,/ha így marad/a szavazatok megoszlanak,ezért kellett volna összefogniuk a baloldalnak.
Amennyiben összefog mind a 8 párt a fidesz ellen,lehet már nekik is jó az egy fordulós választás!
Sok sikert!
ui. Baja után, illetve majd 2014 ben írok,addig már nem.
A feltett kérdéseimre valahogy megint nem válaszoltál:
1. Voltál 2006-2010 között utcai megmozduláson?
2. Szerinted jó, hogy ilyen a választási rendszer? Na nem a Fidesz szempontjából, mert az világos (azért lett ilyen). A kérdés, hogy a demokrácia, az emberek, az ország szempontjából jó-e ez a választási rendszer?
Na figyelj ide,mielőtt megfulladnál a pénz lenyelése miatt.
Én tegnap du:16-ig írtam /szóltam hozzá a "Miért NE szavazzunk Bajnaira?" topic-hoz.
A "fideszes" este fél 9 tájban BEMÁSOLTA!!! az én írásomat, tehát ő nem írja ugyanazt amit én,hanem bemásolja az én hozzászólásomat! /gondolom benneteket bosszant/.
Én már írtam neki /# 1567 /és kértem,hogy ne fényezzen,hanem írjon saját maga valamit.
Tehát NEM ugyanazt írta 1 ember két névvel,hanem az egyik bemásolta a másikét!
Ki az a mi? És mihez/kikhez képest? Például a bizonytalan és a baloldaliakhoz képesti Fidesz szavazók? Ez elég bátor kijelentés.. sztem nem így van, de jövőre eldől, bízzuk ezt 2014-re..
Mintha a Fidesz visszhangozna a szavaidból.. bekajáltad a hazugságaikat?
Egyáltalán van fogalmad arról h mi folyik ebben az országban idestova 3,5 éve? Figyeltél arra mit mondtak a pedagógusok? Hazaáruló az, aki az ország ellen tesz.. ez a Fidesz, mivel zülleszti a magyar társadalmat, szándékosan rombolja az oktatást (lásd felsőoktatás leépítése), elűzi a fiatalokat, növeli az ország kiszolgáltatottságát (lásd államadósság), hergeli az ország lakosságát a szövetségeseink ellen.. ennyi bűnt Magyarország ellen az elmúlt 23 évben nem követtek el, mint az utóbbi 3 és félben.
Tök nyilvánvaló, hogy karaja = fideszes. Egyszerre jött két új nick, véletlenül ugyanabban a topicban jelentek meg, véletlenül pont ugyanazoknak pont ugyanazt írják. Csak és kizárólag ebben az 1-2 topicban vannak jelen és véletlenül mindig hasonló időben írnak. És a stílus is ugyanaz (még az írásé is).
Ennyire nem hülye se egyik ideíró, se akármelyik olvasó, hogy azt bevegye, hogy ez két ember.
(#1696) eddig 8 balos párt indul !?
Értékelés: +2
válasz erre | Ma, 15:39
Eddig 8 balos párt jelezte,hogy indul 2014-es választásokon /ha hinni lehet nekik/.
Mszp,Dk,LMP,Fodor-féle,,Szili-féle,Szocdem,4K,Munkáspárt
Szétmennek a szavazatok gyerekek erre nem gondoltok?
Jó lesz ez így?
És az szerinted jó, hogy ilyen a választási rendszer? Na nem a Fidesz szempontjából, mert az világos (azért lett ilyen). A kérdés, hogy a demokrácia, az emberek, az ország szempontjából jó-e ez a választási rendszer?
Amennyiben több eszed lenne,akkor tudhatnád, nem nekünk,nekem kell aggódni,hanem annak az oldalnak ahol te állsz,mert a szavazatok szétoszlanak és NINCS második forduló!
Ez van.
Miért NE szavazzunk Bajnaira?
én a magam részéről elsősorban racionális érveket szeretnék felsorakoztatni, és arra kérek minden fórumozót, hogy hasonlóképp cselekedjen... előre is köszönöm.