igyekszem majd tömören fogalmazni, de nem mindig fog sikerülni :)
én a magam részéről elsősorban racionális érveket szeretnék felsorakoztatni, és arra kérek minden fórumozót, hogy hasonlóképp cselekedjen... előre is köszönöm.
Szinte "Bajnait" megszégyenítő pénzeket nyomhattak Teket lejáratásába és ennyire futotta... hogy egy körzetben kellett (irreálisan kiugró eredménnyel) nyerni.
Tekintettel ezekre a tényekre és a további kampánycsend megsértésekre ennek a választásnak sosem lesz így - szerintem - vége, ha valaki nem nyugszik bele és következetes lesz a bíróság.
Baja - Kovács Csaba, a Fidesz jelöltje nyerte a megismételt időközi válaszást Baja 32-es körzetében. 70 vokssal kapott többet, mint a baloldal közös jelöltje, Teket Melinda.
"kifinomultabb módszerekkel, a kocsikat és a sofőröket váltogatva juttatták el valamelyik formáció aktivistái a szavazókat az urnákhoz. Sőt, kapaszkodjanak meg, olyat is hallottunk, hogy nem csak az egyik csapat tett ilyet. Hanem egy másik is. Hát el tudják ezt képzelni?!"
"Az Indexnek azt is elmondták, felírták az embereket folyamatosan fel-le furikázó kocsik renszámát, és azt is időben kisakkozták, hogy például két szőke hölgy is feltűnően sokszor fordul meg ezekben a kocsikban. "Ők nyolcezer forintért lehetnek itt per nap, mi viszont teljesen önszántunkból" - tették hozzá."
Valószínűleg nem csak kifinomúltabb volt, de hatékonyabb is, mert nagyon megnőtt 31-ről 47-re a szavazók aránya.
Egyébként 3 éve 88-an szavaztak itt a fideszre, az előző választáson 97-en, 138-an.
Ez a mostani újraszavazás méginkább kilóg a sorból..., miközben számos újabb jogsértés történt.
Lesz újra-újtaszavazás?
Törölt felhasználó2013. 10. 13. 20:25
Az M1 Híradója úgy tudja a fideszes Kovács Csabára 138-an, míg Teket Melindára, az MSZP, az Együtt - A Korszakváltók Pártja és a Demokratikus Koalíció közös jelöltjére 69-en voksoltak.
"A helyi bizottság a másik vasárnapi határozata a Fidesz október 11-én közzétett közleményét találta jogsértőnek. A párt egy valótlan tartalmú, valamint egy olyan állítást tett, amely a jelölőszervezetek rossz hírét keltheti, ezáltal jelöltjük esélyeit csökkentheti. A testület felszólította a Fideszt és Zsigó Róbert polgármestert, hogy haladéktalanul tegye meg a lépéseket a megjelölt linken található sajtóközlemény eltávolítása érdekében. Az „Erőszak, rasszizmus, hazugság a baloldali kampányban” című sajtóközleményben a következő mondat szerepelt: amióta „a Gyurcsány-Bajnai-Mesterházy szövetség amióta betette a lábát Bajára, azóta a várost ellepte az erőszak, a rasszizmus és a hazugság”."
Miért NE szavazzunk Bajnaira?
én a magam részéről elsősorban racionális érveket szeretnék felsorakoztatni, és arra kérek minden fórumozót, hogy hasonlóképp cselekedjen... előre is köszönöm.