igyekszem majd tömören fogalmazni, de nem mindig fog sikerülni :)
én a magam részéről elsősorban racionális érveket szeretnék felsorakoztatni, és arra kérek minden fórumozót, hogy hasonlóképp cselekedjen... előre is köszönöm.
Eddig 8 balos párt jelezte,hogy indul 2014-es választásokon /ha hinni lehet nekik/.
Mszp,Dk,LMP,Fodor-féle,,Szili-féle,Szocdem,4K,Munkáspárt
Szétmennek a szavazatok gyerekek erre nem gondoltok?
Jó lesz ez így?
Mivel másodszorra sem sikerült megértened,kibontom,hátha úgy már menni fog:
egy olyan ember véleményét idézed,mint a nagy igazság megmondójáét,akire néhány napja még azt mondtad,hogy ""Csak az alpári nép kajálja a dopeman szövegét,még szerencse hogy a többség NEM! "
Ezek szerint neked -mint a többség része!,- tetszik amit mond!
Csak csendben jelezném: ezzel magadat minősítetted...
Lelked rajta! :-)
Akkor én is + 1 x neked, hátha megérted,de azon sem csodálkozom,ha nem....
Csak tudod azután mondta ezt a szépen beszélő,/dopeman/ a Bajnairól,miután az elhatárolódott tőle!
A Bajnai meg akkor határolódott/egyébként ott vigyorgott vele/ el a szépen beszélőtől/dopeman/amikor rájött(inkább szóltak neki),hogy mekkora kakiban vannak ezzel a szobordöntögető ocsmánysággal.
Na ennyit ezekről, a semmitérő lényekről.
Gusztustalan! (
Ki örült minek? Ja,hogy így égették le magukat az /E14,+ a horda/.
Igen ez nekem is tetszik!
Három fő tünet, a nyugalmi remegés (tremor), izommerevség (rigiditás) és a meglassultság (bradikinézia). Egyéb tünet a kenőcsös arc (seborrhoea), csökkent arcmimika (hipomimia). Későbbi stádiumban tartási instabilitás, vérnyomás esés is előfordulhat. A beteg számára a mozgások elkezdése, a felállás, elindulás a legnehezebb.
A betegség gyakran jár depresszióval és a gondolkodás lelassulásával."
Az gondolom cseppet sem zavar,hogy Bajnai már rég elment a rendezvényről,amikor a szobor ledöntéses muri volt...
De igazad van:gusztustalan volt a szobor sorsa. Na nem a ledöntésre gondolok,hanem amit utána csináltak vele...
Nem is tudom miért,de a gyurcsány szobor égetése,meg akasztásához jut eszembe róla...
Neked nem rémlik ilyesmi?
Csak tudod azután mondta ezt a szépen beszélő,/dopeman/ a Bajnairól,miután az elhatárolódott tőle!
A Bajnai meg akkor határolódott/egyébként ott vigyorgott vele/ el a szépen beszélőtől/dopeman/amikor rájött(inkább szóltak neki),hogy mekkora kakiban vannak ezzel a szobordöntögető ocsmánysággal.
Na ennyit ezekről, a semmitérő lényekről.
Gusztustalan! (
Ki örült minek? Ja,hogy így égették le magukat az /E14,+ a horda/.
Igen ez nekem is tetszik!
Ez is pontosan arra jó példa, hogy a bukott baloldal hazaáruló politikája ellenzékben gátlástalanul hogyan hazudozik.
Mindig volt és lesz problémás iskolakezdés az intézmények 1-2 %-ban, mint ahogy most is és nem pedig általánosan!!!
Vége a 8-kor bemegyek, délben meg haza kollégáknak, ellentétben az iskolai napszámosokkal de vége a nyári szünidei 50%-os fizetésnek is. Nagyon ideje volt a liberális azt nem tanítok amit nem akarok el@qrvulás felszámolásának. Nem tudom ki vette be azt a maszlagot, hogy a tanár otthon órák hosszat készül holnapra és dolgozatokat javít. Most legalább megteheti az iskolában du. négyig, ha annyira unatkozik.
Miért NE szavazzunk Bajnaira?
én a magam részéről elsősorban racionális érveket szeretnék felsorakoztatni, és arra kérek minden fórumozót, hogy hasonlóképp cselekedjen... előre is köszönöm.