a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
Ez azt jelenti, hogy ezeken a településeken az adott gázok koncentrációja meghaladta az egészségügyi határértéket." . azért ez is érdekes. A "grínpisz" itt nem veri az asztal sarkát, pedig ezek hiteles MÉRÉSEK eredménye!
ugyanaz mint arról aki petárdát dob a rendőrre. . belemész egy kátyúba és leesik. akkor is anélkül vezetsz. ahogyan a hajó esetén is, ha figyelmetlen vagy és úgy raksz a peremre egy plédet, hogy az kitakarja az azonosítót. . ezért kell vizsgálni minden esetet.
igen, így történt. . akkor nézd a másik esete is. valaki egy motorcsónakkal közlekedik a Dunán úgy, hogy egy anyaggal eltakarta az azonosítót egy szakaszon. pár száz méter. . ki volt veszélyben ennél az akciónál? .
Eelolvastam, pont ezért kérdezem. De látom nem akarsz nevetségessé válni, pedig csak ugyanonnan kellene idézned: "Ma reggel az Ügyészségen hallgattak meg, ahol ismertették velem a
tényállást, miszerint a december 13-án megrendezett, rabszolgatörvény
elleni tüntetésen a rendőrsorfal mögé dobtam egy játékboltban kapható,
ártalmatlan füstszórót, ami szerintük néhány rendőrt akadályozhatott a
tisztán látásban. Sérülés természetesen nem történt. Emiatt hivatalos
személy elleni erőszakkal gyanúsítanak, amit egytől öt évig terjedő
börtönbüntetéssel büntethetnek." Hol tart most az ügy? Megállt a vád?
"A szálló por koncentrációja meghaladja az egészségügyi határértéket a fővárosban, azonban van, ahol rosszabb a helyzet. Szigeti Tamás, a Nemzeti Népegészségügyi Központ levegőhigiénés szakértője az InfoRádióban elmondta: rosszabb a helyzet, mint a korábbi években." "További 8 településen egészségtelen volt - ilyen településnek számít a főváros is -, 8 egyéb településen pedig kifogásolt. Ez azt jelenti, hogy ezeken a településeken az adott gázok koncentrációja meghaladta az egészségügyi határértéket." .
egy általa feltételezett eseménnyel. :) . "Fekete-Győr András reagált a kihallgatására: „minden felelősséget vállalok”. Nem tart tőle, hogy börtönbüntetéssel sújtanák." . én én feltételeztem, az érintett nyilatkozta! Neki elhiszed?
És milyen ügyesen összemossa az egyedi azonosító jellel való visszaélést mint bűncselekményt, egy általa feltételezett eseménnyel. :) Ha ezek a balfékek nem takarják le a csónak lajstromszámát, már régen megúszták volna max pénzbüntetéssel. Vagy még azzal se, mert az ugyanezen zenével máshol bohóckodó fidelitasosoknak úgy tudom semmi bajuk nem lett.
Az Index megkeresésére a rendőrség közölte: az azóta eltelt időben a nyomozás során azonosították az egyik elkövetőt. Megkeresésünkre a rendőrség azt írta, hogy abüntetőeljárás folyamatban van, amelyben a BRFK egy személyt hallgatott ki gyanúsítottként." . . Ennek az esetnek van egy másik érdekessége is. Amikor megtörtént utána egyből jött a HANGULATKELTŐ csapat és arról írt folyamatosan, hogy nekik mindent szabad, ennek sem lesz következmény! Ahogyan a KOPASZ akció után is ezt írták! . Amint arról szóltak a hírek, hogy a rendőrség beazonosított az ez érintetteket és átadta az ügyet a következő hatóságnak.... máris nem lett téma a KOPASZ ügy! . Ahogyan az ERŐMŰ esetén is kiderült, hogy nem az a hibás.... és az is, hogy nem LÉG szennyezés hanem VÍZ szennyezés volt amit a mérés beigazolt! . Sorra igazolódnak vissza, hogy nem igaza az amiről "HANGULATOT" akarnak kelteni! .
Mi lesz veled Magyarország?