a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
van bennem egy tanári véna..mondom mondom hátha.. misszióm lényege..éld a saját életed..mérj egyforma mércével.. annyit várj el másoktól amennyit te teszel.. ha elvállalsz valamit csináld meg rendesen a legjobb hatásfokkal..ne csak akkor ha látják..akkor is ha nem..akkor se viselkedj másképp.. te vagy a társadalom alapegysége..a családod és a környezetet..erre van közvetlen hatásod.. ne a fujj fujj hajrá életet éld.. gondolkodj.. hajtsd el a f@szba ezt a politikai csürhét és követeld ki a minőségi ugrást..olyan pártokat amik lefedik a magyarok igényeit és akik MAGYARORSZÁGÉRT dolgoznak.. tágabban az európai értékrenddért.. élj és gondolkodj szabadon.. a valódi liberalizmussal..a petőfis "szabadság szerelem e kettő kell nekem"..felfogással.. ismerd meg és tartsd hagyományaidat szokásaidat.. ezek a te gyökereid.. nem azok a gyökerek ,) bonyi?
Sajnálom, hogy ide jutottál a "trollok" közé! Nem ezt láttam a részvényes topikokban tőled! Van rá magyarázatod, vagy most már kényszert érzel, hogy lejárasd magad?
Mintha ezt a sorsot szeretnéd a fidesznek, ha az ellenzéki barátaid nyernék meg a választásokat!
Akkor most azt kívánod, hogy az börtönbe kívánt magyarok is így harcoljanak, mint amilyenre biztatod a Csabát! Vagy neked a tisztánlátásod nem teszi ezt lehetővé! - Tehát április 8.-tól mottó: HARCOLJ FIDESZ?
nem ló..sas.. aki fentről néz.. ,) lényeglátás kisbarát lényeglátás.. az nem magas ló ha érvelsz..max te így érzed.. ez az értelmes vita alapja.. ha önálló entitás leszel/lennél/lehetnél akkor látnád.. sokak nem mernek kritikát megfogalmazni akoljukkal szemben..mert az árulás és az egységet is boncsa (sic) :)
:) ez komoly? ha a szolibérletre adnak plusz egy órát akkor lekési a párttájékoztatót..egy brahipárt mint a kétfarkú kutya rátelepedtek egy tömegigényre.. utána nem tudtak mit kezdeni a sikerrel.. valamelyik hvg-ben olvastam magyar györgy intejút.(néha kinozom magam ilyennel) . aki politikába is szeretne bekerülni..(lmp persze) a jobbik nélkül nincs győzelem.."be kell fognunk az orrunk és össze kell fognunk..." a jobbik egy platformra került ezekkel... és csak használják mint a slozipapirt.. vona kiherélte a ártot.. a magam részéről egy nem túl okos -finoman mondjam- ember ez a szerencsétlen... volner kb 50X értelmesebb..
nem nagyon megy a gondolkodás..lássuk be.. Mondtam ez a szint nekem nem fexik..ez a ti pályátok.. de hát erre fussa.. ez a sorosféle neoliberalizmus (nihilliberalizmus) lényege gyanakvást bizalmatlanságot gerjeszteni.. a társadalmi konvenciókat szokásokat eródálni.. akaratgyenge gyökértelen biorobotokat kell létrehozni.. A neoliberalizmus aljas.. mert azon dolgozik az a demokrácia és a szabadság ha azt mondod amit "én".. más vélemény nem lehet hiszen az fasizmus...kirekesztés .. maradiság...homofób.. akkor vagy szabad és felvilágosult..akkor nem vagy fasiszta ha beállsz a zászlóm alá (a birkáim közé.. ) olyan jelszavakat ragasztgat a zászlójára amik "ütősek" kisajátítja azokat a fogalmakat amihez semmi köze..pl liberalizmus.. hol van mások személyének és véleményének a tiszteletben tartása.. hol van a demokrácia intézménye..ha a többség megszavaz valamit akkor azt miért nem fogadják el? lásd választási eredmények..akár usa..vagy minden olyan ország ahol nem az övék van.. vagy akár a brexit.. de ne hagyd magad összezavarni.. minden bégetésre szükség van.. tudod már a holdig hallik.. :)
Mi lesz veled Magyarország?