a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
figyu ép elég bajom van a magukfajtájábol,a romákbol a börfejüekböl az audisokbol a bmv sekböl,.aztán az állami alkalmazottak felfuvalkodottságábol,a hajléktalanok odaszarásábol és a külföldiek odahugyozásábol.a dohányosok arogáns minden cigis ,még a seggem is,és az arabok hülyeségeiböl ,vallásosságuk más mint a miénk de a magyar keresztény vallásokbol is elegem van,képmutato,ak akik most is keresztre feszitenék jézust ha megjelenne, és a politikusok hazugságaibol,,és a sok bünözö gyilkosokbol,és a lopos ,szemétládákbol.és a kábitoszeres idiotákbol és és a természet ellenes ,homokosokbol,és a dizelatos rákos daganatbol, a gyogyszermaffiábol,és a fegyvergyártokbol akik a gyilkolást kinálják,a részegekböl,a közönyös és lusta semmirekellökböl,a z indulatos és gyülülküdü irigykedö szemétkupacokbol,és már nincs kedvem folytatni ,mert akkor hol is van a szeretet az emberekböl ,sehol!!!!!!!!!!!!!!! irjanak le egyet ahol van szeretet az emberekben ,hát nem tudnak mert nincs semmi
mi elköltözünk mások meg ide és elfoglalják az országotb mint troja i falo,amit eddig nem tudtak elfoglalni 1000 év alatt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja ugyanaz:) én egyébként sose értettem miért nyeri vín minden évben szinte a legélhetőbb város díját pedig sokat megyek az egyébként igaz, hogy vannak iskolás és óvodák ahol nincs osztrák én is belefutottam mondta az igazgató irány a magániskola 600 euró/hó
Mi lesz veled Magyarország?