a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
nem tudom mi volt orbán..de gondolom van róla wikipédia.. az a barátod.. szél még fiatal.. a családjáról nem tudok..de nem is érdekel.. amúgy is gyerekes ha valakinek a szüleit hozzák fel.. ha így van akkor pl meg lehet nézni sunyitekintetű göncárpitokat és a lányát.. akkor mindkettő magyarellenes hazaáruló?
Megint rengeteget sikerült hazudnod. Egyet kiemelek. . “befektetési jeggyel megkaphatnak letelepedést... mellé rektam volna valamekkora összeget.. .de ne feledjük ez a komcsilibsik után maradt csődközeli állapotból alakult..forrásokra volt szükség..” . 1. Csődközelben 2008/2009-ben voltunk, a kormányváltáskor 2010-ben már nem. . 2. A letelepedési kötvényprogram 2014-ben indult, akkor már rég semmilyen forráshiány nem volt (ráadásul a kormány - amúgy helyesen - deklaráltan csökkenteni akarta a devizás forrást, ez pedig devizás). . 3. A letelepedési kötvényekkel az a teljes abszurditás, hogy ezen az állam bukik, tehát ez egy nagyon drága forrásbevonás. . A fenti “érved” tehát minden pontjában teljesen rossz.
vagy csak odafigyeltél kicsit... de ne aggódj hamarosan elmúlik.. fujj fujj hajrára van kihegyezve az agy.. a kondához kell csatlakozni mert az hozza a lájkokat.. tetszik a soros konda forradalmi hevülete.. :) nekem változás kellene de ebből a mocskolódó vérszomjas.. hataloméhes csürhéből nem kérek.. és majd szívesen megnézem amikor szélberni féle népek szipogva mondják a választások napján..győztek..de csalás volt persze..
1990 ota 28 ezer milliárd dollár vándorolt ki qaz országbol,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tudom..ez a házi.. minden mondat elé be kell rakni a lopnak szót.. a libsibalos szabadrablásnál persze ez nem volt.. ez a tipikus sorosista taknyolás.. 1. meg kellene különböztetni a menekült a migráns és a megszálló invázió kifejezéseket.. 2. a világ minden országába van pénzért vásárolható letelepedés vagy vizum..usába is.. 3. bárki forgalmazhatta a letelepedési kötvényeket..elvileg a régiót jól ismerőkre szabták.. ezeket a kötvényeket azok jegyezték akik országában gondok vannak..egérútnak vetté.. és olyanok akik euban akartak kereskedni.. mellesleg én sem értek egyet azzal, hogy csupán egy befektetési jeggyel megkaphatnak letelepedést... mellé rektam volna valamekkora összeget.. .de ne feledjük ez a komcsilibsik után maradt csődközeli állapotból alakult..forrásokra volt szükség.. - azt erősen elfelejtitek de inkább szándékosan maszatoljátok.. a migráns..az célzottan megy az adott országba..ismeri a körülményeket.( mint a magyarok akik németekhez angolokhoz mennek) .tudja hova megy..és ott akar élni boldogulni.. családot alapitani sok török arab kinai vietnámi él itt..dolgoznak integrálódnak.. adóznak.. szinesitik a világot..
Mi lesz veled Magyarország?