Mi lesz az ősi gyökereiddel, történelmeddel, hagyományaiddal, sokszínű kultúráddal, egymást maró, mégis "európai" népeiddel, köztük velünk, magyarokkal?
Megtalálják-e, kivívják-e gyermekeid múltadhoz méltó helyedet, szerepedet a világban?
11 millió lakos. Prága 1,2 millió . írtad a stat adat szerint van 606 város és 5253 település. az 5859 leveszünk egyet és az 1,2 millióz marad 9,8 millió azt elosztjuk a települések számával kapunk kb. 1675/ település. és még azt sem vettük. hogy a legnépesebb 25 városban kb. 3 millióan élnek. . nagyon, de nagyon nem stimmel itt valami.... , de legyen, ha HIVATALOS adat a 606 akkor bizony annyi és akkor lehetett 300 városban tiltakozás! mivel van annyi városuk! . én sokalltam a cikkben írt városszámot.
amennyiben egy HIVATALOS adat akkor annyi. sokallom, de ez magánvélemény. a WIKIN nem annyi szerepel, így akkor ott írnak pontatlanul, annak nem lehet hinni. . akkor már a wikit is ki kell húzni a források közül. :(
Te a bizonyítékok ellenére továbbra is azt állítod, hogy "igazoltan hamis" állítás szerepel a cikkben. Valójában minden azt igazolja, hogy helyes a cikk. Tehát magadat járatod le továbbra is.
nem igazán érdekel a politikus, én egy cikkre , a cikkben szereplő városszámra reagáltam. Sokalltam egy kis országnál ennyi várost. . ebből vezettétek le, hogy ORBÁN BARÁTJA ....... :))))))
nem, én a magyar cikkel foglalkoztam. kb. ugyanakkora ország mint Magyarország, és idehaza lehet kb. 350 de abból elég sok inkább nagyközség mint város.
Sok minden be van nála akadva, de most azon akadt ki, hogy bántják Babist, aki Orbán barátja. És a hülyéje még képes lesz kevesebb mint 6 milliárdnyi korrupcióba belebukni. Hát nem tanul ez a szerencsétlen a barátjától?!
Már a számolásnál is van némi bizonytalanság. A lakosságuk kb. 11 millió. a 30 legnépesebb városukban kb. 4 millióan élnek. így a maradék 570 város meg 52xxx valamennyi településen él a maradék 7 millió? . vegyünk egy 5000 fő / város átlagot. az kb. 2,8 millió . így a 52xx településen átlagosan 160 ember él.
Nem! és ez itt a lényeg, ha egy hírben igazoltan HAMIS egy rész.... akkor hogyan lehet a többit is hitelesnek venni? mint az a bizonyos sargyentri jelentés!
Teljesen irreleváns a trollkodásod szempontjából, hogy Magyarországon mennyi van. Csehországban 300 városban tüntettek Babis ellen, és kész. Mert igazoltan korrupt. pont.
Mi lesz veled Európa?
Mi lesz az ősi gyökereiddel, történelmeddel, hagyományaiddal, sokszínű kultúráddal, egymást maró, mégis "európai" népeiddel, köztük velünk, magyarokkal?
Megtalálják-e, kivívják-e gyermekeid múltadhoz méltó helyedet, szerepedet a világban?
Múltad van, jövőd lesz-e?