_pampa_

Regisztráció: 2015-08-01 10:13:42

Hozzászólások száma: 4 262

Utolsó hozzászólás: 2017-07-27 16:34


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 4
Népszerűség: 1


utolsó 20 hozzászólás

Bevándorlás társadalmi és gazdasági hatása. 2017. 07. 27. 16:34
"A külgazdasági és külügyminiszter szerint Európában azokat akarják büntetni, akik nem akarják az illegális bevándorlókat befogadni.Szijjártó Péter csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján Christian Kern osztrák kancellár nyilatkozatára reagálva közölte, Európában hadviselés zajlik azokkal szemben, akik nem hajlandóak illegális bevándorlókat befogadni, ennek a hadviselésnek két eszköze van: a jogi és a pénzügyi fenyegetőzés.Christian Kern szerdán a Frankfurter Allgemeine Zeitungnak nyilatkozva azt mondta, az unió szabályainak megsértése esetén csökkenteni kell Magyarország és Lengyelország uniós támogatását.Szijjártó Péter sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, létezik egy "Soros-terv" arról, hogyan kell fenyegetéssel rávenni országokat arra, hogy migránsokat fogadjanak be.Az osztrák kancellár nyilatkozatával "beállt" azon balliberális politikusok közé, akik ezt támogatják, és kinyilvánította, hogy el akarja venni a szerződések alapján járó uniós forrásokat – tette hozzá.A külügyminiszter kijelentette, az Osztrák–Magyar Monarchia már nem létezik, nem Bécsben döntenek a magyarok sorsáról, és arra kérte az osztrák kancellárt, hogy "ne ácsingózzon" a magyaroknak járó forrásokra.A kancellár szolidaritással kapcsolatos szavaira reagálva Szijjártó Péter azt mondta, egyik ország sem annyira szolidáris Ausztriával, mint Magyarország, mert a határ védelmével Magyarország Ausztriát is védi.Szijjártó Péter arra kérte az uniót, hogy ne úgy viselkedjen, mint Teréz anya, mert nem humanitárius segélyt adnak, hanem gazdasági együttműködés keretében jár Magyarországnak a támogatás."
A szerbek arra kérik Orbánt, ne építsen falat 2017. 07. 27. 12:55
"Róma hat hajót küld a líbiai egységkormány kérésére az észak-afrikai ország parti őrségének megsegítésére - jelentette a Corriere della Serra című olasz napilap.Az olasz hajókon 50-200 tagú legénység szolgál majd, a javaslatot pedig még a nyári szünet előtt, augusztus elején jóváhagyhatja a római törvényhozás. A hajók a líbiai partvidék ellenőrzését fogják segíteni, a művelet célja pedig az embercsempészek tevékenységének, a migránsok átkelésének leállítása.A tervek szerint a líbiai és olasz hajók tevékenységét olasz műveleti egység koordinálja majd a líbiai hatóságokkal együttműködve, s a líbiai és az olasz hajók is részt vesznek a bajba jutott emberek kimentésében, a migránsokat pedig Líbiába viszik vissza." "a bajba jutott emberek kimentésében, a migránsokat pedig Líbiába viszik vissza." Miért csak most? Idáig miért nem ezt tették?
Bevándorlás társadalmi és gazdasági hatása. 2017. 07. 27. 12:40
Franciaország már idén nyáron a menedékkérelmek elbírálását végző uniós központokat, úgynevezett hot spotokat hoz létre Líbiában - jelentette be Emmanuel Macron francia elnök. “A cél az, hogy hot spotok jöjjenek létre Líbiában, hogy az emberek ne vállaljanak őrült kockázatot, miközben nem mind jogosultak menekültstátusra” – mondta el Macron egy orléans-i befogadó központban tett látogatása alkalmával. Házhoz megyünk értük, úgy számítom, hogy már idén nyáron – tette hozzá Macron. Az EU döntéshozói nagyon lassan reagálnak az Európát érő kihívásokra. 2015. 09. 02. „kijelölni egy területet Észak-Afrikában lehetőleg Líbiában. ENSZ csapatok partra szállnak és birtokba veszik. Elfoglalják a határvédelmi pozíciókat. Második lépésben az akcióban résztvevő államok közösen felépítenek egy táborok rendszeréből álló ENSZ mandátum "város rendszert". „Ott élhet,tanulhat és kérheti a területet működtető ENSZ adminisztrációtól a célországába a bevándorlását. Az adott ország ezt elbírálja és ha szüksége van rá akkor elutaztatja az új hazájába.”
Mi lesz veled Magyarország? 2017. 07. 25. 09:12
"Akkor az a politikusi ,újságírói állítás is hazugság,hogy Mészáros vagyona Orbán vagyona?" Semmilyen ténybeli alapja nincs az állításnak, tehát hazugság." Akkor ebben a témában íródott cikkek álhírek?
Õszintén sajnálom, bocsánatot kérek - Megszólalt a BKK és a T-Systems vezére 2017. 07. 25. 09:11
A cikkekből nem ez derül ki. a hasonlatodnál maradva : volt a pénztárnál egy tábla amin szerepeltek az árak. hozzáfért simán a vevő és a krétával felírt árat átjavította számára kedvezőre és amikor a pénztáros rákérdezett: mennyi? mutatta a táblán az árat. én ezt szűrtem le a cikkekből.. A többit pedig a vizsgálat kideríti. részemről befejeztem.
Mi lesz veled Magyarország? 2017. 07. 25. 09:05
Akkor az a politikusi ,újságírói állítás is hazugság,hogy Mészáros vagyona Orbán vagyona?Hiszen utána lehet nézni a nyilvántartásokban és ott Mészáros neve szerepel. Akkor miért állítják egyesek bőszen,hiszen az HAZUGSÁG! lehet kötekedni a részleteken, de aki végigkövette az eseményeket,Soros tevékenységét,nyilatkozatait tökéletesen tisztában van a "függöny" mögötti valósággal......
Mi a baj a feltétel nélküli jövedelemmel? 2017. 07. 25. 08:55
Mi a baj a feltétel nélküli jövedelemmel?" Az, hogy ELVESZI a jövedelem egy részét attól aki DOLGOZIK és odaadja annak aki NEM DOLGOZIK! Érthetetlen számomra, hogy ezt egyesek nem értik.
Õszintén sajnálom, bocsánatot kérek - Megszólalt a BKK és a T-Systems vezére 2017. 07. 25. 08:50
A példád esetében hol van "elásva" a min. hekker tudás mint alap feltétel?
Mi lesz veled Magyarország? 2017. 07. 25. 08:39
értem. Véletlenül lefedi egymást az EU elképzelése és Soros elképzelése ezen a területen.Így az EU nem Soros elképzelést valósítja meg......... Ahogyan a filmek kezdődnek..... minden egybeesés csak a véletlen műve lehet.....
Õszintén sajnálom, bocsánatot kérek - Megszólalt a BKK és a T-Systems vezére 2017. 07. 25. 08:36
sok százezer ember kinyithatta volna, mert annyira gagyi hibát követtek el, a srác meg nem visszaélt vele, hanem felhívta rá a figyelmet. Nem a tietekhez hasonló komcsi tolvajtempót nyomta." Ahogyan minden lakatot is kinyithatna ennyi ember! Csak ők nem teszik meg! A srác pedig megtette! A piacon semmi "védelmi" rendszer nem biztosítja, hogy az alma a pulton maradjon! Mégsem emelik le az arra járók fizetés nélkül!Itt volt védelmi rendszer, csak a srác elmondása szerint: min. hekker tudással kikerülhető! Értem én, hogy mindent használjunk fel a: PATÁSZORBÁNTAKAROGGYOZÁSRA !!!!! Nem volt feladata a srácnak a biztonsági rendszer tesztelése, maradjunk ennyiben!
Mi lesz veled Magyarország? 2017. 07. 25. 08:30
Te úgy látod.......én pedig másképpen......az igazság pedig kb. 100-150 év után kiderül. Létre akar hozni az EU egy közös ügynökséget? Javasolt ilyet Soros? Mondta azt Merkel hogy nagy lehetőség rejlik a migrációban és ezt Európának ki kell aknázni? Javasolta azt Soros, hogy Európának migránsokat kellene befogadnia? stb.....
Mi lesz veled Magyarország? 2017. 07. 25. 08:16
"Az EU-nak haladéktalanul létre kell hoznia egy közös Menekültügyi és Migrációs Ügynökséget, mivel a 28 függetlenül működő tagállami rendszer nem hangolható össze.A menedékkérőknek biztonságos útvonalakat kell biztosítani, először Görögországból és Olaszországból azokba a tagállamokba, amelyekbe tartanak. A következő lépés ezeknek az útvonalaknak a „frontline” régiókig való meghosszabbítása lehet.Ki kell dolgozni a menedékkérőkre és a migránsokra vonatkozó globális standardokat.Az évente több mint egymillió migráns letelepítése érdekében az EU-nak mozgósítania kell az NGO-kat, az egyházakat és a vállalkozásokat is, hogy támogassák az ügyet." "Menekültügyi és Migrációs Ügynökséget" Nem ezt kezdte el megszervezni az EU?
Mi lesz veled Magyarország? 2017. 07. 25. 08:13
Ebben a formában ez így csúsztatás........ Soros sok mindent beszél...... Gondolom ismered a: "királynőt megölni nem kell félnetek....... szöveget....... "A Soros által javasolt terv hat pontból áll.Az EU-nak a közeljövőben legalább évi 1 millió menedékkérő befogadására kell berendezkednie, a terheket igazságosan elosztva a tagállamok között. A menedékkérőket az első két évben fejenként 15 ezer euróval kell támogatnia. Ehhez az unió – AAA státusát felhasználva – hosszú lejáratú kötvényeket bocsáthatna ki, az így elköltött összeg az európai gazdaságnak is lendületet adna. A lehetőségek határain belül mind a menedékkérők, mind a tagállamok preferenciáit figyelembe kell venniAz EU élére kell, hogy álljon annak a globális kezdeményezésnek, amelynek célja, hogy Libanonnak, Jordániának és Törökországnak megfelelő segítséget nyújtsanak a három országban tartózkodó összesen négymillió menekült ellátásához. Az oktatással, képzéssel együtt ez évente legalább 5000 euró/fő, azaz összesen 20 milliárd eurót jelent, aminek csupán töredéke áll rendelkezésre. Az uniónak ezzel párhuzamosan kötelezettséget kell vállalnia, hogy évi 8–10 milliárd euróval támogatja a többi „frontline” országot.Az EU-nak haladéktalanul létre kell hoznia egy közös Menekültügyi és Migrációs Ügynökséget, mivel a 28 függetlenül működő tagállami rendszer nem hangolható össze.A menedékkérőknek biztonságos útvonalakat kell biztosítani, először Görögországból és Olaszországból azokba a tagállamokba, amelyekbe tartanak. A következő lépés ezeknek az útvonalaknak a „frontline” régiókig való meghosszabbítása lehet.Ki kell dolgozni a menedékkérőkre és a migránsokra vonatkozó globális standardokat.Az évente több mint egymillió migráns letelepítése érdekében az EU-nak mozgósítania kell az NGO-kat, az egyházakat és a vállalkozásokat is, hogy támogassák az ügyet. Ehhez nem csupán megfelelő finanszírozásra lesz szükség, de a szponzorok és a migránsok összekötéséhez a humán- és it-kapacitásokat is bővíteni kell.Hans-Werner Sinn ugyanezen a fóumon szintén kifejtette álláspontját, amely szerint a káosz megfékezése érdekében Németországnak nincs más választása, mint a korlátozás."
Õszintén sajnálom, bocsánatot kérek - Megszólalt a BKK és a T-Systems vezére 2017. 07. 25. 08:10
Nem volt nyitva! Ő nyitotta ki és szólt, hogy gagyi a lakat.Amennyiben nyitva lett volna akkor bárki érted? bárki élhetett volna vele még az is akinek NINCSEN min. hekker tudása! Elismerte, hogy min. hekker tudással megoldható a védelem kikerülése. Amit nem értek, ez egy büntetőügyi kérdés és miért tereled politikai síkra?
Mi lesz veled világ? 2017. 07. 25. 08:05
"A kormányfői hivatal késő éjjel kiadott közleménye szerint a hazatérők között volt az a biztonsági ember is, aki egy nappal korábban az ammáni nagykövetség egyik lakóépületében önvédelemből lelőtt egy csavarhúzóval rátámadó fiatal jordániai munkást és véletlenül egy jelen lévő másik jordániai férfit is. Mindketten meghaltak.Jordánia ragaszkodott hozzá, hogy az őr csak a nyomozás lezárulta után távozhat az országból, Izrael azonban kiállt amellett, hogy a férfi diplomáciai mentességet élvez."
Mi lesz veled Magyarország? 2017. 07. 25. 07:54
Végre valaki olyan is elmondja akinek hisztek! "Soros megítélése szerint Európának"reális módon nehéz lenne több mint egymillió migránst felszívnia, mert azt csak önkéntes alapon lehet megtenni". Hangsúlyozta, hogy ellenzi a kötelező kvótákat. "Ezek nem működnek, ellentétesek az Európai Unió jogi keretével és a menekültekről szóló nemzetközi egyezménnyel"" "Ezek nem működnek, ellentétesek az Európai Unió jogi keretével és a menekültekről szóló nemzetközi egyezménnyel"" Remélem neki elhiszed,ha már tőlem ne fogadtad el, hogy ez így van.
Mi lesz veled Magyarország? 2017. 07. 25. 07:47
"Ugyanebben az évben egy isztambuli sajtóbeszélgetésen azt mondta, az uniónak személyenként és évente 5 ezer dollárral kell támogatnia a Törökországba érkező migránsokat" Ezzel mi is a baj szerinted?" Én ezzel értenék egyet: ""Ugyanebben az évben egy isztambuli sajtóbeszélgetésen azt mondta, az ENSZ-nek személyenként és évente 5 ezer dollárral kell támogatnia a Törökországba érkező menekülteket" A migrációt nem támogatnám!
Bevándorlás társadalmi és gazdasági hatása. 2017. 07. 24. 18:00
ENSZ: Ausztrália nem akar menekülteket befogadni2017. július 24., hétfő Európán kívül, VeszélyzónákAz ENSZ Menekültügyi Főbiztossága (UNHCR) hétfőn azzal vádolta meg Ausztráliát, hogy visszatáncolt attól az egyezségtől, amelynek értelmében közel kétezer menedékkérőt fogadott volna be azok közül, akiket Pápua Új-Guineán, illetve Naurun fenntartott táboraiban szállásolt el, a canberrai kormány szerint azonban ilyen megállapodás soha nem létezett."
Mi lesz veled Magyarország? 2017. 07. 24. 17:58
Ugyanebben az évben egy isztambuli sajtóbeszélgetésen azt mondta, az uniónak személyenként és évente 5 ezer dollárral kell támogatnia a Törökországba érkező migránsokat (ez nagyjából másfél millió forint).A Wall Street Journal blogja ekkor úgy minősítette Sorost, mint aki "hangos szószólója" annak, hogy Európa nyissa meg kapuit a migránsok előtt.Hatpontos tervet is közölt a Project Syndicate-en, aminek első pontja szerint az EU-nak legalább évi 1 millió menedékkérőt kell befogadnia, a terheket pedig el kell osztania a tagállamok között.Az első két évben fejenként 15 ezer euróval kellene támogatni a migránsokat. Ehhez az uniónak el kellene adósodnia, hosszú lejáratú kötvények kibocsátásával.Az oktatásra további 5 ezer eurót kellene fejenként fordítani, vagyis összesen 20 milliárd euróba kerülne a programnak csak ez a része. Soros szerint haladéktalanul létre kellene hozni egy közös Menekültügyi és Migrációs Ügynökséget. A menekülteknek pedig biztonságos útvonalat kell biztosítani Görögországból és Olaszországból azokba a tagállamokba, ahova tartanak. Az évi egymillió migráns letelepítése érdekében mozgósítaná az NGO-kat (vagyis a civil szervezeteket) és az egyházakat is." link
Mi lesz veled Magyarország? 2017. 07. 24. 17:55
A migráció tagállami hatáskör. Nincsen szabad mozgás, csak az EU állampolgároknak és a vízummal rendelkezőknek. A menekültstátusz nem teszi lehetővé a szabad mozgást schengenen belül. A menekültügy lehetne közös. Ahhoz csak a dublin3-at kell módosítani.

friss hírek További hírek