Martin Schulz német szociáldemokrata kancellárjelölt egyszerû, de annál határozottabb üzenetet küldött Orbán Viktor magyar miniszterelnöknek a Politico beszámolója szerint. Ez pedig így szól: "ha nincs menekültbefogadás, nincs
1200 ember... 1200.
erre elbasznak több milliárdot népszavazásra meg plakátkapányra. Ahelyett, hogy az országra költenék. Retorikát építenek rá és fújják a sok buta meg bekajálja.
ingyenélő van itt bőven a kedves német vendégeid sírva futnának el egy borsodi vagy szabolcsi faluból na ezaz ami németeknél nincs, hogy teljes megyék vannak leszakadva. Persze szép a balaton meg a halászbástya de ne ítélkezzenek arról amit nem teljesen ismernek.
ráadásul az ~15e fizetős migráncs akiket beengedtek nemtom miért nem zavarja fülkés a lelkeket...akik között volt akinek már úgy kinyílt a csipája, hogy volt mersze itt honi polgárt megfenyegetni sajtónyílvánosan...ez nem nemzet- meg mittomén milyen- biztonsági kockázat, csak az ha vki eldod egy festékes flakont???
Azt elfelejtettem beleírni, hogy a sleppnek, meg a vazsi haszonélvezőknek. Akik a más munkájából jól élnek, hogy szakadjanak meg, mint a sárdi vásár...
Mikor veszed már észre, hogy emberekkel kereskedik az imádott UNIOd diktatórikus nagyhalai?
Nekem nem hiányzik, amit egyetlen migránsért is fizetne az UNIO!
Én amúgy azt mondom :
Aki szeretne hogy migránsokat fogadjunk de az fogadjon be őket a saját házába és kész. :D
és ne erőltesse rá olyan emberekre akik nem akarnak.
Ez országokra is igaz.
Megfenyegették Orbán Viktort
Ugrás a cikkhez