Martin Schulz német szociáldemokrata kancellárjelölt egyszerû, de annál határozottabb üzenetet küldött Orbán Viktor magyar miniszterelnöknek a Politico beszámolója szerint. Ez pedig így szól: "ha nincs menekültbefogadás, nincs
Az a Soros. Kell viktornak az ellenségkép mert fejlődéssel nem tud villogni. Legyen ellenség legyen félelem és a hős Orbán majd megment csak szavazz rá...
Nem hiszem el hogy egy gazdasági portál fórumosa is benyalja ezt. Bár itt sokaknak fizetnek érte :)
abban a csúnya brüsszelben szoktak összeűlni népek és 'demokratikusan' hoznak szabályokat egyeznek meg dolgokban amiket aztán a civilizáltabb része elfogad a kevésbé civilizáltabb meg--'beTart' ??
Nem tudtad, hogy már itt vannak az Etelköziek is! A kazárokkal együtt! Az UNIO határai egyre tágulnak! Biometrikus útlevéllel már mehetsz Ukrajnába is!
Szóljál csak, a kazárokat is visszaküldjük!
verjétek ököllel a billentyűzetet Orbán-fóbiás, Orbán-gyűlölő tagok! :) És egyben szokjátok a gondolatot, hogy nem tudtok tenni semmit, mert nagyon jól csinálja amit kell!
szerinted az? Én azt írtam hogy 1 is sok, ha terrorista.Berlin, Brüsszel, Párizs, London, terrorcselekmények rémlenek? "etelköziek" csinálták vagy muszlimok?
persze minden migráns terrorista :DDD beszarok működik az orbáni mantra.
terrorista volt van és lesz. IRA vagy ETA mond valamit? azok sem migránsok miért nem jajveszékel a focista hogy baszkok ide nem jöhetnek.
Aki fizet az rendben van? offshore buli?
Mondjuk olyanok tartanak vissza amilyennek mutatod magad!
Én szívesen megvárom, amint dobbantottál a JUNIOBA! Könyörögnél még te az Etelközieknek, hogy mentsenek ki a muszlim tengerből!
Megfenyegették Orbán Viktort
Ugrás a cikkhez