Martin Schulz német szociáldemokrata kancellárjelölt egyszerû, de annál határozottabb üzenetet küldött Orbán Viktor magyar miniszterelnöknek a Politico beszámolója szerint. Ez pedig így szól: "ha nincs menekültbefogadás, nincs
"Addig ezt a kerítést senki sem bonthatja el, amíg a magyar emberek többsége nem érzi magát biztonságban az otthonában - mondta Botka László a Készenléti Rendőrség Határvadász Bevetési Osztályának szegedi ünnepségén, kedden. "
Mivan?? Megártott neki a Bodka?
"a magyar emberek többsége" - tehát nem mindenki csak a többség???
"nem érzi magát biztonságban az otthonában"
- Miféle országot akar ez, ahol az emberek csak otthon érezhetik magukat biztonságban, máshol már nem??
Bárhol és bármikor lehessünk biztonságban legalább a saját országunkban és nem csak a többség, hanem mindenki!!!
Egész Magyarországnak Yes Go zónának kell lennie!
Aki bűnözőket elítél, arról is ki lehet mondani akkor, hogy bűnöző? Mert ugye valahogy kapcsolatba kell kerülni a bűnözőkkel, hogy elítélhessék őket!
Tényleg baj van itt a bírókkal, ügyészekkel!
Aha.
Pár kérdés:
- kik írják a listát?
- lesz róla népszavazás?
- kik kapják el őket?
- kik fognak alkotmányozni és mi alapján?
- a jelenlegi alkotmányt felfüggesztik addig?
Ja ! Ha én azt mondom Orbán szavahihető, te majd eldöntöd, hogy én mit mondtam! Ha azt mondom nem szavahihető te azt is eldöntöd majd, hogy én mit mondtam!
Viszont akkor miért kérdezel tőlem, ha nem számít mit válaszolok?
Megint kihagytál szavakat az értelmezésből. Ezt írtam:
"Azt, hogy NEKEM ki szavahihető, azt majd én eldöntöm..."
Én nem akarom neked meg mondani, hogy kinek higgyél, csak érdeklődtem, hogy SZERINTED (A SAJÁT VÉLEMÉNYED SZERINT) Orbán szavahihető-e, vagy nem? Az idézett kijelentése után...
Szóval majd eldöntöd! Ki a szavahihető!?
Akkor miért tőlem kérdezel ilyent, hogy szavahihető-e? Igaz, hogy én nem tudhatom meg, de a lényeg te majd eldöntöd!
Azt, hogy nekem ki szavahihető, azt majd én eldöntöm. :) A kérdést persze megint megkerülted: szerinted Orbán szavahihető? Bár, ha tetszik amit tesz (és ami más, mint amit mond), akkor a kérdés indirekte meg lett válaszolva.... :)
Arra akartam rávilágítani (csak sajnos nem érted), hogy az rossz logika, hogy amit nem zár ki valaki (konkrétan nem is említ), azt szerinted rá lehet húzni, mert nem zárta ki.
Ja meg még egy Duna-híd nem kéne?
Majd az Oktogonon leváltják (elkapjákőket), a Duna jegén meg kineveznek egy ügyvivői kormányt, hogy aztán a Rákosmezején alkotmányozzanak egy technikai ko.-val!
Egészen eddig nem volt szó tömeggyilkosságról! Ha neked az tetszik, ajánlom beszéld meg előbb magaddal, hátha eszedbe sem jut még egyszer ilyenre hivatkoznod!
Megfenyegették Orbán Viktort
Ugrás a cikkhez