Én csak valahol ott lennék 0-án, 10 körül sikerült belenyúlni, az egyik felébe. A másik ugy fixen 3.8 :D Ezen a piacon a kis nyerőnek is örülök, bármikor lehet valami nagyobb balhé, aztán irány a pince...
Ugyanez, én is lehívtam anno. :) 6,95 körül 50%-át el is adom szerintem, mert bármennyire is bizakodó a jelentésük továbbra is szkeptikus vagyok velük kapcsolatban.
Nem gondoltam volna, hogy a háború és a kerozin árak mellett ilyet villantanak. Jegyeztem egy kis mennyiséget anno 3,8-on, hosszútávú befektető lettem vele, de legalább euróban áll:D
remélem nem lesz igazad...azért felfelé is volt szép menetelés, november első hetében pl egészen 7 EUR-ig emelkedett, +elég jó hírek érkeztek a cégről,vártnál jobb eredmény, amit a cargo húzott fel, én nem féltem ezt a vállalatot, szerintem hamarosan (jövő év közepére) visszatérhet stabilan a 8-10 EUR közötti sávba
November 26-n hatalmasa réssel le nyitott. Ilyen 3-as hullámnál szokott lenni, azaz jó eséllyel ennek a napos gyertyának az alja egy 3-as hullám alja, azaz még várható egy alacsonyabb alj. Ha tippelnem kellene, akkor kb 4,97, majd 4,45 reális célár lehet a közeljövőben.
álmodjál róla, de nem fogsz, amúgy is 4 alá várták sokan a hígítás után, ehhez képest 7.13 is volt 2 hete... :))) szerencsére a lufthansa a covid alatt bebiztosította magát úgy, hogy ha visszaesik a személyforgalom a cargobol akkor is komoly eredményt tudnak elérni, persze erről sokaknak fingja sincs :/ Q3 után meg szétszedték a papírt, napokig 5-10% ot ment fel :)
vagy nem... ez az "új" vírus téma csak azért kellett, mert látták, hogy a tavalyi hisztériából milyen hamar kilábaltak a nemzetgazdaságok és világgazdaság, magyarul nem reccsent megfelelően nagyot, ahogy azt remélték.
Fundásan, az újabb COVID para nyomja lefelé. Technikailag valóban az utolsó rés betöltése a célja szerintem, ami kb. 5.82 körül van. Fibo 0,236-ig mehet le max. Vagy ott, vagy a résbetöltést követően fordulnia kellene. Ha tovább esik gáz van. :-)https://invst.ly/wnp4o
Lufthansa
Lufthansáról így a mai 30%-os reccs után jöhetnek a vélemények.