Pont 0 abban vagyok 6500k val ,3 kiloert eledoim,meglátom meg e veszik annyiért ,ha nem jó úgyis,akkor a lebb megy nyomdába,10 eig eladom.akarmennyiert.
Kicsi a közkéz, kevés a részvényszám. Papa oda teszi az árfolyamot,ahová akarja.Nyilván ha vette nagy tételben 2000 felett,akkor nem fogja alá engedni.Azt a kb 400000 ami a közkéz azok tartják,akik bíznak benne,azért nincs is most nagy forgalom,mert senki nem adja.Aki nem bízott benne,az 2000 felett bőven kiszállhatott,és ki is szállt.
Nem azért vette 2400-on is,hogy utána hagyja visszacsorogni,főleg nem 1300-ra.Szép oszti várható,és az árfolyamból csak az osztó ára fog kiárazodni,nem a többszöröse.Nyugalom,csigavér,lesznek itt még szép napok.
Törölt felhasználó2023. 02. 25. 02:22
Papa sarok ránk ennyi volt aki nem adta majd adja 1300ft ön.,oszti után ott lesz megen
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link