Érdekes ...bezárják az iskolákat és jön a digitális oktatás amire már amúgy is készült a kormány a jövőre vonatkozóan .../a Kulcs Soft nemrég vásárolt üzletrészt egy új forradalmi digitális oktatást nyújtó iskolában...
Kimi! Te mit vártál a spekáktól hogy majd neked akarnak jót? A setet is az ilyen spekák vágták szét, de most nélkülük könnyebb lesz az emelkedés te meg türelmetlenséged megbosszúlja magát👍
Köszönöm akitől kaptam 3kt 1200-1300 között. Mégegy 6k dbt vennék 1000-1200 között. 1000nél kb 8-9 % oszti. Rés 1790-1840. Aki 600ra várja az tanuljon meg kicsit számolni.
Elég szar ma is a papír, sajnos nem megy ez fefelé... Ki adott el ma is 30 milláért??? Remélem nem lesz AW2 lesz ebből, hasonlóan jó kis közkéz növeléssel...
Erre mar nincs okos válasz Azért a rutint nehez legyozni majdnem bejött h ma 1100 lesz 😀 De a 1600-1800 restoltes jött bingora!! Most is gyenge nincs vetel 4ig meg robog
bux +6% mindjárt, lassan illene legalább lekövetni és 1400-1450 közé ugrani. múlt héten még 2100 volt, most 1300. ráadásul itt ugye alig van pánikolós közkéz, elvileg. Kulcsár úr mit gondol?
Emlekezzunk 2007-09 senkit nem erdekelt OTP állami nyomda fotex amelyek ehhez képest giga céhek hol is jartak? Menne a felduma h trakesz ne szoroljin 1000 ala 😊
Számolok helyetted osztalék hozamot az általad várt 600-700 szintre ha ez segitség :) Ne nagyon várd oda. Előtte mindent megvesz aki ezt a kalkulációt képes elvégezni :)))
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link