már elnézést nem tudom hol lakik maga tessék kivinni öket a szabadba sétálni erdö mezö mittudomén ,szépen elfáradnak ezt mindennap,,ha süt a nap ha nem,napsütés fontos d3 vitamin
Én leültem a gyerekekkel társasozni. De előtte még javaslom: 1. Nézd meg az éves, meg a féléves beszámolót, hogy megtud mennyi cashük van tarcsiban. 2. Negyedévente termelnek minimum 100 misi adózottat, vagyis az I. negyedév pipa, ez ott van. 3. Gondold át melyik cég fogja “holnap” felmondani a szerződését, amíg ugyanúgy kell működnie, mint eddig a NAV felé? Ez nem csak neked szól: Ne pánikoljunk már! Meg keltsük a hisztériát! Akarva, akaratlanul. Nem segít! Nyugodjon le a picsába, mindenki.
Vajon a ksoft dolgozóinak van gyereke? Fognak tudni dolgozni, profitot termelni a következö 2 hónapban? Ki fogja fizetni a dolgozóit ebben az idöszakban? Ha ezeket a kèrdéseket megválaszoltad szólj!
Nekem most fontosabb mutató lesz, az adózott eredmény, mint az, hogy abból mennyi osztalékot fizet ki... Ha ki akar b@szni az OTC-sekkel, akkor mérsékli az osztalékot.
Kulcsár úr 90% tulaj. Az osztalékból él. Rekord bevétel lesz. Terjeszkedés stb... És nem fizet magának osztalékot. Aha..... Szerintem elkaptad a vírust nem menj emberek közé.
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link