ez a kérdésem nekem is, alig van közkéz, de folyamatosan csepeg lefelé, olyan mint ha irányított lenne... mindig mindennek oka van. Az gyanús, ami nem gyanús (Virág-elvtárs)
Simán megfogta volna még 2000-nél, ha nem hagyja abba... Ma is 8k-val nyomták le 25%-al, TOP első vesztes lesz... Jó példa erre a BIF, meg se rezdül (fogják), ezért eladni sem akarják sokan.
Ezen a szinten már 7/8%os osztalekozam is lehet hamarosan kijön a jelentés nem gondolnám hogy rövid időn belül nem megy vissza 2000 Ft fölé vírus ide vagy oda
Elhiszem, h nehéz most, de nem szabad vak reményekben hinni. Itt a bukó minimalizálása a lényeg. Senki nem fog jönni megmenteni, mert ez nagyobb erő mindennél. Nézd meg usát, a fed sem tud már segíteni, pedig küszködik minden nap.
Gyanítom az, hogy ne engedje bizonyos árfolyam alá az árat, ezt papírok eladásával tudja szabályozni. Ha akarja, itt nem akarja. R 1400, pont 50% bukóm van és zabos vagyok.
Azt nem, de a tőzsde a jövőt árazza...ugye ezt a mondatot előszeretettel használja mindenki emelkedésnél...viszont csökkenésnél hamar elfelejti mindenki
A válcság ilyen...persze, mindez úgy ha lesz válság...de azért, ha 11%-ot esik a BUX és DAX szerintem már elég jó indikátor...(plusz a VIX index, ami 2008-ban sem volt ilyen magas)
Ezt szinte minden fórumon olvasom, de itt az idő, hogy megkérdezzem. Mi az, hogy támasszák az árat? Kik? A tulajok? Ez piaci alapon működő esés, nem tudnák megállítani. Ez a támasztás olyan legenda, mint a loch ness-i szörny. Higgadt piacon működhet, de bear piacon soha.
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link